Elden Ring İlk 5 Sınıfı Belli Oldu

Elden Ring İlk 5 Sınıfı Belli Oldu

Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware , Elden Ring ilk 5 sınıfını duyurdu ve heyecanla beklenen oyunda ilk beş oynanabilir sınıfı tanıttı.

Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware , Elden Ring ilk 5 sınıfını duyurdu ve heyecanla beklenen oyunda ilk beş oynanabilir sınıfı tanıttı.

7 (3)

FromSoftware'in geliştirdiği Souls-like oyunların çoğunda olduğu gibi, oyunda karakterinizin temeli olarak seçebileceğiniz çeşitli sınıflar bulunuyor. Her sınıfın genellikle çok farklı başlangıç ​​istatistikleri ve donanımı var. Bu da oyunun geri kalanını nasıl oynayacağınızı şekillendiriyor.

İşte Elden Ring’in ilk 5 sınıfı

7class1

7class2 

Sınıfların ayrıntıları paylaşılmamış olsa da, bunlar, bu hafta başlayacak olan ağ  testinde sunulacak olan beş sınıf.

Warrior ve Bloody Wolf görünüşte kılıç dövüşüne odaklanırken, Büyülü Şövalye bir çeşit asa kullanıyor. Prophet ve Champion ise bir çeşit sopa kullanacak gibi duruyor.

Her sınıfın her bir çeşidinin hem erkek hem de kadın karakterinin neye benzediğini mi yoksa sadece farklı teçhizatı mı gösterdiği pek anlaşılmamakta.

77 (1)

Kapalı ağ testi, oyunun Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinde 12-15 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek ve beş ayrı oturum olacak.Ancak kayıtlar maalesef kapandı.

STEAM Sayfası

XBOX Sayfası

PLAYSTATION STORE Sayfası

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Elden Ring Grafik Özellikleri Yayınlandı: Ray Tracing ve Fazlası

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Epic Games’e 520 Milyon Dolar Ceza Kesildi!
Epic Games’e 520 Milyon Dolar Ceza Kesildi!

Fortnite yapımcısı Epic Games, Gizlilik İhlalleri ve İstenmeyen Ücretlerle İlgili FTC İddiaları Üzerinden Yarım Milyar Dolardan Fazla Ödeme Yapacak.