Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si Duyuruldu!

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si Duyuruldu!

Bir DLC duyurusu bekleyen Elden Ring oyuncuları, bu hafta FromSoftware'in Shadow of the Erdtree'yi duyurmasıyla ve şu anda geliştirilmekte olan yeni

Bir DLC duyurusu bekleyen Elden Ring oyuncuları, bu hafta FromSoftware'in Shadow of the Erdtree'yi duyurmasıyla ve şu anda geliştirilmekte olan yeni DLC paketiyle nihayet dileklerini yerine getirdi. FromSoftware ve Bandai Namco, DLC'yi geçen haftaki State of Play gibi büyük bir etkinlikte veya ufukta görünen herhangi bir etkinlikte görünmek yerine basit bir tweet aracılığıyla oldukça belirsiz bir şekilde duyurdu. Oyun aşağı yukarı bir yıl önce çıktı, muhtemelen bu duyurunun nasıl yapılacağı konusunda çok seçici değiller.

Ne yazık ki, şu anda DLC hakkında bildiğimiz tek şey bu. Shadow of the Erdtree genişlemesi için bazı önemli resimler de paylaşıldı, ancak bu DLC ve nelerden oluştuğu hakkında çok az ayrıntı sunuyor.

FromSoftware, ilk Elden Ring genişletmesi için henüz bir çıkış tarihi veya pencere duyurmadı.

Blasphemous 2 Duyuruldu!
Blasphemous 2 Duyuruldu!

Team17 ve geliştirici The Game Kitchen, devam oyunu Blasphemous 2'yi resmen yaptıklarını ve bu yılın sonlarında geleceğini açıkladı.