Epic Games Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı!

Epic Games Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı!

Epic'in PC pazarından ücretsiz olarak alınabilir olacak. 24 Kasım'a kadar ücretsiz olarak indirilebilen Evil Dead: The Game ve Dark Deity'nin yerini alacak

Epic Games Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı!

 

Star Wars: Squadrons, Evil Dead: The Game ve Dark Deity'nin yerini alıyor.

 

EA Motive Studio'nun ilk solo projesi olan uzay savaşı oyunu Star Wars: Squadrons, 24 Kasım'dan 1 Aralık'a kadar Epic'in PC pazarından ücretsiz olarak alınabilir olacak. 24 Kasım'a kadar ücretsiz olarak indirilebilen Evil Dead: The Game ve Dark Deity'nin yerini alacak

Saber Interactive'in Evil Dead: The Game'i, oyuncuların “İkonik Evil Dead serisinden Ash Williams veya arkadaşlarının yerine geçip üst düzey kooperatif ve PVP çok oyunculu aksiyonla dolu bir oyunda birlikte çalıştıkları" bir oyun olarak anılıyordu.

Sword & Axe tarafından geliştirilen Dark Deity, oyuncuları "tutulmayan yeminler, amansız saaşlar ve büyüyle parçalanmış bir ülkeyi geri getirmeye" davet eden sıra tabanlı bir strateji RPG'siydi.

Epic Games Store, geçen yıl toplam değeri 2.120 ABD doları olan 89 ücretsiz oyun vermişti. (2020'de 103 adet verilmişti. Düşüş mevcut.). Epic'e göre, kullanıcılar 2021'de 765 milyondan fazla ücretsiz oyunu aldı.

 

 

Dijipin Yaz Festivali Başlıyor!!
Dijipin Yaz Festivali Başlıyor!!

Her zaman olduğu gibi Dijipin yine özel etkinlikleriyle karşınızda! 12-19 Haziran arasında sürecek olan Yaz Festivalinde sizi bekleyen etkinlikler şunlar: