Eski Mass Effect Baş Yazarı, Yeni Amazon Dizisi İçin Danışılmaktan Memnuniyet Duyarım Dedi

Eski Mass Effect Baş Yazarı, Yeni Amazon Dizisi İçin Danışılmaktan Memnuniyet Duyarım Dedi

Drew Karpyshyn ve besteci Sam Hulick, umut edilen dizi, Mass Effect serisinde yer almak istiyor.

Drew Karpyshyn ve besteci Sam Hulick, umut edilen dizi, Mass Effect serisinde yer almak istiyor.

111 (12)

Bu haftanın başlarında, Amazon Studios'un EA'nın Mass Effect oyunlarına dayalı yeni bir dizi yapmak için "anlaşmaya yaklaştığı" ortaya çıkmıştı . Bu "belki de oluyor" raporunun ötesinde hiçbir ayrıntı henüz paylaşılmadı, ancak varlığının tek olasılığı birkaç eski geliştiricinin dikkatini çekmek için yeterli oldu.

İlginç bir şekilde, ilk tepki verenlerden biri, Dragon Age serisinin baş yazarı, uzun süredir BioWare yazarı David Gaider'dı ve şovun beklentisinin onu "biraz sindirdiğini" söyledi.

Gaider, "Yeni başlayanlar için, ME ve DA'nın özel bir kahramanı var. Yani, söz konusu TV şovunun, söz konusu kahramanın erkek mi yoksa kadın mı olacağını seçmesi gerekecek" dedi.

1 (3)

"İkincisi, bu kahramanlar biraz boş bir sayfa olacak şekilde tasarlandı, oyuncunun kararlarıyla doldurduğu bir sayfa. Yani, aniden, başkahraman kendi kişiliğine sahip olacak... ve kendi *hikayesine*. Bu tuhaf olabilir."

Oyunları doğrudan uyarlamaya çalışmak yerine Gaider, Mass Effect ortamında ayrı, yeni bir hikaye yapmak daha iyi bir seçenek olduğunu söyledi. Ayrıca daha sonra, Mass Effect serisi fikrinden nefret ettiğini söylemek istemediğini, " sadece bazı büyük zorluklarla karşı karşıya olduğunu " açıkladı.

Bununla birlikte, birkaç eski geliştirici, gösterinin beklentileri konusunda daha iyimserdi. İlk iki Mass Effect oyununun baş yazarı ve üç Mass Effect romanının yazarı olan Drew Karpyshyn, Twitter'da projede yer almadığını, ancak olmayı çok istediğini söyledi.

Orijinal üçlemedeki üç oyunun da müziklerine katkıda bulunan besteci Sam Hulick’te bu fikirden hoşlandığını dile getirdi.

11 (4)

Ya Henry Cavill de işin içindeyse ? :)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tencent, Çin Hükümeti Tarafından Yasaklandı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Sürekli ertelenen Skull and Bones 16 Şubat'ta çıkıyor
Sürekli ertelenen Skull and Bones 16 Şubat'ta çıkıyor

İlk olarak 2017 yılında duyurulan Skull and Bones, geliştirme sürecinde birçok kez ertelendi. Oyunun ilk çıkış tarihi 2018 yılı olarak açıklanmıştı, ancak daha sonra 2019, 2020, 2021 ve 2022 yıllarına ertelendi.