Evil Dead: The Game Görüntüleri Yayınlandı

Evil Dead: The Game Görüntüleri Yayınlandı

Evil Dead: The Game görüntüleri bugün Summer Game Fest sırasında yayınlandı. Bruce Campbell’in kendisi ile oyuna yeni bir bakış sundu.

Evil Dead: The Game görüntüleri bugün Summer Game Fest sırasında yayınlandı. Bruce Campbell’in kendisi ile oyuna yeni bir bakış sundu.

Korku oyunu geçen yıl The Game Awards'da duyurulsa da, Evil Dead: The Game bugüne kadar bir şey yayınlamamıştı.

Geliştirme stüdyosu tarafından tanıtıldıktan sonra Bruce Campbell'ın kendisi tarafından anlatılan, Sabre Interactive'in yakında çıkacak oyununun ilk oynanışını gördük ve burada film/TV dizisinden dört oynanabilir karakter olarak takım oluşturabileceğimiz ortaya çıktı.

 

Ancak, sözde kahramanların ilerlemesini engellemek için aslında kötü karakterler olarak oynayabiliriz. Campbell, şanssız oyuncuları avlamak için çeşitli canavarlar olarak oynayabileceğimizi ve belirli senaryolarda çok özel bir oyun içi mekanik aracılığıyla yeterince baskı uygulayabilirseniz onları kelimenin tam anlamıyla ölümüne korkutabileceğimizi açıkladı. 

Ancak, hayatta kalanlar olarak oynuyorsanız, yapılacak daha çok şey olacak gibi görünüyor. Oyunun içinde gizlenmiş bazı küçük hikayeleri ilerletmek için Deadite'ları savuştururken oyunun etrafına dağılmış çeşitli öğeleri toplayabiliriz gibi görünüyor. Evil Dead: The Game'in, film serisinin zaman içinde sevilen vahşet dışında harika mizah anlayışını koruyacağını umuyoruz.

Sonuç olarak, oldukça eğlenceli bir çok oyunculu oyuna benziyor. Evil Dead: That Game bu yıl içinde PS5 , PS4, Xbox Series X , Xbox Series S , Xbox One ve PC'de çıkacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Amazon Game Studios'tan yeni bir MMO: Lost Ark

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.