Far Cry 6 Üçüncü Şahıstan Oynanabilecek

Far Cry 6 Üçüncü Şahıstan Oynanabilecek

Far Cry 6’ya göz attığımızda yayınlanan birkaç oynanış videosunda gördüğümüz ilk ayrıntı oyuncuların oyun içinde birincil şahıstan üçüncül şahısa geçebildikleriydi.

Far Cry 6’ya göz attığımızda yayınlanan birkaç oynanış videosunda gördüğümüz ilk ayrıntı oyuncuların oyun içinde birincil şahıstan üçüncül şahısa geçebildikleriydi. Oyuncuların asıl merak ettiği ise gerçekten oyunda bunu yapabilecek miyiz yoksa sadece bir görsel uğruna mı yayınlandı? Şans bizden yana ki, Ubisoft resmi bir açıklama yaparak gönüllere su serpti. Üçüncül şahıs kamerası oyunda olacak! Ubisoft, oyunun tüm güzelliklerine göz gezdirip dünyayı daha güzel keşfedebilmemiz için oyunda bakış açısının değiştirilebileceğini ve bunun kısıtlanmayacağını söyledi.

 

GameSpot ile yakın tarihli bir röportajda, anlatı yönetmeni Navid Khavari, siteye üçüncü şahıs seçeneği sunma kararını etkileyen birkaç farklı neden olduğunu söyledi. Bunun başlıca sebepleri arasında, takımın oyuncuların Dani'yi mümkün olduğunca eksiksiz bir şekilde deneyimlemelerini istemesi vardı. Khavari, "Sinematikte üçüncü şahıs kullanmak ekibin erkenden denediği bir şeydi ve şaşırtıcı bir şekilde kusursuz hissettirdi" dedi. "Bir anda Dani'nin dünyadaki yolculuğundan, Yara'daki bu destansı hikayeyle daha çok bağlantı varmış gibi hissettim." dedi.

Kısacası üçüncü şahıs eklenmesinin en büyük sebeplerinden biri, oyuncuların hikayeye, karaktere ve dünyaya daha sıkı bir şekilde bağlanmalarını sağlamakmış.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2021 Temmuz'da Çıkacak Oyunlar

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Pasha Fencer Elmas Nedir ve Ne İçin Kullanılır?
Pasha Fencer Elmas Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Pasha Fencer Elmas nedir? Pasha Fencer Elmas ile ilgili tüm detaylar bu rehberimizde!