Final Fantasy XVI "Gold" Sürümüne Ulaştı!

Final Fantasy XVI "Gold" Sürümüne Ulaştı!

Final Fantasy 16, bu yılın en çok beklenen video oyunlarından biri. Haziran ayı için planlanan oyun, Street Fighter 6, Diablo 4 ve The Legend of Zelda

Final Fantasy 16, bu yılın en çok beklenen video oyunlarından biri. Haziran ayı için planlanan oyun, Street Fighter 6, Diablo 4 ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gibi diğer büyük oyunlara yakın bir zamanda yayınlanacak. Çıkışı yaklaştıkça, geliştirici Square Enix önemli bir geliştirme güncellemesi paylaştı. Final Fantasy 16 gold sürüme ulaştı ve sadece birkaç ay içinde Haziran çıkış tarihini belirleme yolunda.

Square Enix, Final Fantasy 16'nın geliştirme durumunu bugün erken saatlerde bir tweet ile duyurdu. Tweet'te "Torgal dahil tüm ekip olarak #FF16'nın 22 Haziran'daki çıkışını sabırsızlıkla beklediğinizi umuyoruz" yazıyordu. "Gold" sürümü, bir oyunun disklere basılmaya ve satıcılara gönderilmeye hazır olduğu oyun geliştirme aşamasını tanımlamak için kullanılan bir terim. Square Enix, olası hataları ve sorunları gidermek için FF16'ya kesinlikle güncellemeler sağlayacağından, tüm geliştirmelerin yapıldığı anlamına gelmez.

 
Valorant'ın Sıradaki Setinden İpuçları Geldi!
Valorant'ın Sıradaki Setinden İpuçları Geldi!

Paylaşılan görsellerden ve şu anki tarihlerimizden anladığımız kadarıyla Valorant'a da bir Çin Yılına özel set gelecek.