Firaxis, Civilization 7'nin Geliştirme Aşamasında Olduğunu Doğruladı!

Firaxis, Civilization 7'nin Geliştirme Aşamasında Olduğunu Doğruladı!

2K ve Firaxis, sevilen 4X oyun serisinin bir sonraki bölümü olan Civilization 7'nin resmi olarak geliştirilmekte olduğunu doğruladı

2K ve Firaxis, sevilen 4X oyun serisinin bir sonraki bölümü olan Civilization 7'nin resmi olarak geliştirilmekte olduğunu doğruladı. 

Açıklama, XCOM ve Marvel's Midnight Suns gibi oyunların arkasındaki geliştirici Firaxis Games'ten geldi ve stüdyonun, devam eden kreatif direktör Ed Beach ile birlikte projeye liderlik edecek olan Heather Hazen'de yeni bir stüdyo başkanını karşıladığını duyurdu. Seride 15 yılı aşkın süredir çalışan Beach, yakın zamanda Civ 6 Leaders Pass DLC sayesinde yeni içerik gören Civilization 6'da da tasarım liderliğini üstlendi.

Hazen bir basın açıklamasında, "Firaxis'in efsanevi Civilization serisinin bir sonraki yinelemesinde geliştirilmekte olduğunun duyurulmasıyla başlayarak, stüdyonun mirasını sürdürmek için bu fırsata sahip olduğum için çok heyecanlıyım" dedi. "Sektörümüzdeki en iyi geliştiricilerden bazılarıyla çalıştığım için şanslıyım ve Civilization serisini dünya çapındaki milyonlarca oyuncumuz için heyecan verici yeni zirvelere taşıma planlarımız var."

Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Seneye Çıkıyor
Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Seneye Çıkıyor

Avatar: Frontiers of Pandora, E3 2021'de duyuruldu ve gösterildi. Oyun, PS5 , Xbox Series X , Xbox Series S , PC, Google Stadia ve Amazon Luna'da piyasaya sürülecek gibi duruyor.