Forspoken, Mayıs 2022’de Çıkacak

Forspoken, Mayıs 2022’de Çıkacak

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions , Forspoken çıkış tarihinin Mayıs 2022 olarak belirlendiğini duyurdu.

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions , Forspoken çıkış tarihinin Mayıs 2022 olarak belirlendiğini duyurdu.

Forspoken’ın çıkışı Windows PC ve PS5 için 24 Mayıs 2022 tarihinde olacak.

Oyunun yeni fragmanı:

Kaçırdıysanız bir önceki hikaye fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, Square Enix, oyun için halihazırda ön siparişe açılmış olan Digital Deluxe Edition'ı da onayladı.

Oyunun Kısa Özeti

66

New York'tan gizemli bir şekilde taşınan Frey Holland, kendini nefes kesici Athia diyarında kapana kısılmış bulur. Büyülü, duyarlı bir bilezik açıklanamaz bir şekilde koluna sarılmıştır ve Frey, güçlü büyüler yapma ve Athia'nın genişleyen manzaralarını geçmek için sihir kullanma yeteneğini keşfeder. Frey yeni altın arkadaşına "Cuff" lakabını takar ve eve dönüş yolunu bulmak için yola çıkar.

6 (2)

Frey, bir zamanlar Tantas denilen hayırsever anaerklerin saltanatı altında gelişen bu güzel diyarın, dokunduğu her şeyi yıkıcı bir felaket amansızca bozduğuna kadar çok geçmeden öğrenir. Parçalanmış topraklarının merkezinde, Tantalar şimdi çıldırmış ve kötü büyücüler olarak hüküm sürüyorlar. Break'ten etkilenmeyen ve cevaplar için umutsuz olan Frey, onu tek umutları olarak gören son kalan Athia vatandaşlarına yardım etmeyi isteksizce kabul eder. Frey'in bu garip ve tehlikeli topraklardaki yolculuğu, onu canavar yaratıklarla savaşması, güçlü Tanta'larla yüzleşmesi gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Among Us VR İçin Duyuruldu

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

PUBG Mobile Kullanıcı Adı / İsim Nasıl Değiştirilir?
PUBG Mobile Kullanıcı Adı / İsim Nasıl Değiştirilir?

PUBG Mobile'de nick nasıl değiştirilir? PUBG Mobile nick değiştirme detayları bu yazımızda!