Forza Horizon 5, 10 Milyon İndirme İle Xbox Tarihinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Forza Horizon 5, 10 Milyon İndirme İle Xbox Tarihinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Yayıncı Microsoft ve geliştirici Playground Games, Forza Horizon 5'in Xbox tarihinin en büyük lansmanı olduğunu belirterek, ilk 10 milyon indirmenin olduğunu duyurdu.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici Playground Games, Forza Horizon 5'in  Xbox tarihinin en büyük lansmanı olduğunu belirterek, ilk 10 milyon indirmenin olduğunu duyurdu.

2 (12)

Forza Horizon 5 Hakkında

Forza Horizon 5  , dünyanın en iyi yüzlerce otomobilinde çarpıcı kontrastı ve güzelliğiyle Meksika'da nefes kesici keşiflere liderlik ettiğiniz Xbox Series X|S tarafından desteklenmektedir. Yaşayan çölleri, yemyeşil ormanları, tarihi şehirleri, saklı harabeleri, el değmemiş kumsalları, uçsuz bucaksız kanyonları ve bir  Horizon  oyununda şimdiye kadarki en yüksek nokta olan karla kaplı yükselen bir volkanı keşfedin.

22 (7)

Forza Horizon 5'in  sevdiğiniz etkinliklere katıldığınız için sizi ödüllendiren zorluklarla dolu derin kampanyasına hazır  olun. Meksika'nın benzersiz, dinamik mevsimleri her hafta dünyayı değiştirirken, yeni karakterlerle tanışın ve Horizon Story görevlerinin sonuçlarını seçin ve yükselen toz fırtınaları ve yoğun tropik fırtınalar gibi hayranlık uyandıran hava olaylarını üstlenin. İki mevsim asla aynı olmayacak.

Diğer oyuncularla takım kurun ve sizi ve arkadaşlarınızı aksiyonun içinde tutan bir dizi eğlenceli, üst düzey mücadele için Horizon Arcade'e girin. Horizon Open ve Tours'da yeni arkadaşlarla tanışın ve yarattıklarınızı yeni topluluk hediye paylaşımıyla paylaşın*. (Konsol, Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold gerektirir, üyelikler ayrı satılır.)

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni Pac-Man Oyunu Pc Ve Konsol İçin Duyuruldu!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

13 Yaşındaki Çocuk, Tetris'i Yenmeyi Başardı!
13 Yaşındaki Çocuk, Tetris'i Yenmeyi Başardı!

13 yaşındaki Blue Scuti, 34 yıl ardından Tetris'i yenen ilk kişi oldu.