Forza Horizon 5, E3 2021’de En Çok Beklenilen Oyun Seçildi

Forza Horizon 5, E3 2021’de En Çok Beklenilen Oyun Seçildi

Playground’un yeni oyunu hız kesmeden insanları heyecanlandırmaya devam ediyor. Yapılan oylama sonuçlarıyla, Forza Horizon 5, E3 2021'den en çok beklenen oyun olarak seçildi.

Playground’un yeni oyunu hız kesmeden insanları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yapılan oylama sonuçlarıyla, Forza Horizon 5, E3 2021'den en çok beklenen oyun olarak seçildi.

Forza Horizon 5 , geliştirici Playground Games tarafından 13 Haziran'da Xbox E3 2021 sunumunda tanıtıldı . Etkinliğin bir parçası olarak, stüdyodaki geliştiriciler, dağları, tepeleri, çölleri ve daha fazlasını oluşturmak için inanılmaz fotoğraf teknolojisini kullanarak Meksika'nın yeni yerini çarpıcı ayrıntılarla nasıl yeniden inşa ettiklerini sanal olarak izleyicilere anlattı. Oyun 9 Kasım’da oyuncuların beğenisine sunulacak. Yani önümüzde beklemememiz için çok uzun bir vakit yok. Ayrıca oyun çıktığı gün Xbox Game Pass'ta mevcut olacak. ve PC, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S'ye gelecek . Ek olarak Xbox, Forza Horizon 5'in Xbox Series X'te 4K'da 60FPS'de ve Xbox Series S'de 1080p'de 60FPS'de çalışacağını açıkladı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Deviation Games Neden PlayStation ile Ortak Olduklarını Açıkladı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Xbox Game Pass Aralık Ayı Oyunları Belli Oldu!
Xbox Game Pass Aralık Ayı Oyunları Belli Oldu!

Yılın son ayına yeni girmişken Xbox game pass dün bizi bazı sürprizlerle karşıladı. Sürprizlerden en büyüğü şüphesiz ki LEGO Star Wars: Skywalker Saga!