Ghost of Tsushima Director’s Cut Fragmanı Yayınlandı

Ghost of Tsushima Director’s Cut Fragmanı Yayınlandı

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima Director's Cut lansman fragmanını paylaştı .

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima Director's Cut  lansman fragmanını paylaştı.


Ghost of Tsushima Director's Cut , 20 Ağustos'ta hem PS4 hem de PS5 için çıkıyor. Oyun, PS5'te 69,99 $ ve PS4'te 59,99 $'a mal olacak ve PS4 sürümünü satın alırsanız, 9,99 $ karşılığında PS5 sürümüne yükseltebilirsiniz. Oyunun orijinal Director's Cut olmayan sürümüne sahipseniz, PS4'te 19,99 ABD dolarına ve PS5'te 29,99 ABD dolarına yükseltebilirsiniz.

Geliştiriciler ise oyunculara şu şekilde bilgiler verdi: “Bu yeni sürüm, yalnızca orijinal oyunla ve bugüne kadar sattığımız her ek içerikle değil, aynı zamanda Jin için yepyeni bir maceranın yanı sıra ortaya çıkarmaktan heyecan duyduğumuz bir dizi yeni özellik ile dolu olarak geliyor.

Tarih meraklısıysanız, bu dönemde Tsushima'ya ek olarak komşu İki adasının da işgal edildiğini biliyor olabilirsiniz. Bugün Jin'in yolculuğunda yepyeni bir bölümün geldiğini ve Iki'de yer alacağını açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Bu yeni hikayede Jin, bir Moğol varlığına dair söylentileri araştırmak için adaya gider. Ancak çok geçmeden, kendisini geçmişinden bazı travmatik anları yeniden yaşamaya zorlayacak derin kişisel çıkarları olan olaylara kapılmış halde bulur.

Yakında Iki'nin hikayesi hakkında paylaşacak daha çok şeyimiz olacak, ancak bugün, tamamen yeni bir hikaye ve yeni karakterlerin ötesinde, bu yeni adada keşfedilecek yepyeni ortamlar, Jin için yeni zırh gibi tonlarca yeni içerik bulunduğunu doğrulayabiliriz. atı, yeni mini oyunlar, yeni teknikler, yeni düşman türleri ve çok daha fazlası. Evcilleştirilecek yeni hayvanlar bile var!”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Life is Strange: True Colors 13 Dakikalık Oynanış Video Yayınlandı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Brawl Stars’a Yeni Başlayanlar İçin Kapsamlı Rehber
Brawl Stars’a Yeni Başlayanlar İçin Kapsamlı Rehber

Brawl Stars'a yeni başladığında neler yapmalısın? Brawl Stars hangi yaş grubu için uygun? Tüm soruların yanıtlarını bu yazıda bulabilirsin!