Hayranlar Mass Effect 5’in Gizli Şifresini Kırdı!

Hayranlar Mass Effect 5’in Gizli Şifresini Kırdı!

Yeni Mass Effect oyunu Bioware tarafından geliştirilmeye devam ediyor. 7 Kasım Mass Effect Günü’nde (N7 Day) BioWare ve Mass Effect

 

Yeni Mass Effect oyunu Bioware tarafından geliştirilmeye devam ediyor. 7 Kasım Mass Effect Günü’nde (N7 Day) BioWare ve Mass Effect’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan gönderide sesleri şifrelenmiş konuşmalar vardı. Bir Souncloud kullanıcısı bu şifreyi çözdü ve konuşan karakterin Liara T'soni olduğu bir kez daha doğrulanmış oldu.

Videoda geçen konuşmaya ve hayranlara göre Liara adlı karakterimiz “geth” adıyla da bilinen ırk ile çalışmakta. Hayranlar sıradaki oyunun hikayesi açısından önemli ipuçları bulunabileceğine dikkat çekti. Ardından Mass Effect’in proje yönetmeni Mike Gamble, bir konsept tasarım paylaştı.

BioWare geçtiğimiz yıl yeni gelecek olan Mass Effect oyunu için yeni bir teaser yayınlamıştı. Bu teaser ile beraber geliştiriciler blog yazılarında oyunun geliştirme sürecinin gayet iyi gittiğini belirtmişlerdi.

Yeni çıkacak olan Mass Effect oyununun nasıl bir oynanışa ve hikayeye sahip olacağı ise henüz gizemini korumakta. Bakalım önümüzdeki dönemler BioWare’dan ne gibi gelişmeler göreceğiz?

 

Destiny 2 - Vefat Eden Lance Reddick İçin Daha Çok İçerik Gelecek
Destiny 2 - Vefat Eden Lance Reddick İçin Daha Çok İçerik Gelecek

The Wire and Fringe'in beğenilen aktörü ve Destiny 2'deki Komutan Zavala'nın seslendirme sanatçısı Lance Reddick 17 Mart'ta vefat etti.