Henry Cavill, Amazon'un Warhammer 40,000 Dizisinde Yer Alacak!

Henry Cavill, Amazon'un Warhammer 40,000 Dizisinde Yer Alacak!

Amazon Studios tarafından 16 Aralık'ta Warhammer Community web sitesinde yayınlanan bir duyuru, Henry Cavill'in "tüm Amazon Studios

Amazon Studios tarafından 16 Aralık'ta Warhammer Community web sitesinde yayınlanan bir duyuru, Henry Cavill'in "tüm Amazon Studios prodüksiyonlarında" lisanslı Warhammer 40k yapımlarında hem rol alacağını hem de yönetici yapımcılığını üstleneceğini doğruladı!

Amazon Studios, Warhammer 40.000 fikri mülkiyetinin "küresel haklarını" güvence altına aldığını söylüyor, ancak Games Workshop'un yatırımcı web sitesinde daha önce yapılan bir gönderi, bazı sözleşme ayrıntılarının güvence altına alınması gerektiğini gösteriyor. Henry Cavill'in projeye katılımı, Warhammer hayranlarının aylarca süren hüsnükuruntularından sonra resmi olarak açıklandı.

GW kreatif direktörü Andy Smillie, “Bu harika bir haber ve kesinlikle heyecanlıyız; Henry, Vertigo Entertainment ve Amazon'da harika bir üçlü yönetimle çalışıyoruz." Vertigo Entertainment'ın en son çalışmaları arasında Steven King'in The Strand'ın TV uyarlaması ve IT'nin son film uyarlamaları yer alıyor.

Vertigo'nun Televizyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Natalie Viscuso, aynı zamanda Henry Cavill'in ortağı. Daha önce, diğer iki Henry Cavill aracı olan Man of Steel ve Enola Holmes'da yer alan bir stüdyo olan Legendary Entertainment'ta çalışıyordu.

LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Smolder'dan İlk Video Geldi!
LoL'ün Sıradaki Şampiyonu Smolder'dan İlk Video Geldi!

LoL'ün sıradaki Saldırı Gücü Taşıyıcısı olacak olan Smolder duyuruldu