High on Life, Game Pass İçin En İyi Çıkış Yapan Oyun Oldu!

High on Life, Game Pass İçin En İyi Çıkış Yapan Oyun Oldu!

Microsoft'a göre, Squanch Games'in absürt komedi bilimkurgu shooter oyunu High On Life, şu anda yalnızca Game Pass'teki en popüler

Microsoft'a göre, Squanch Games'in absürt komedi bilimkurgu shooter oyunu High On Life, şu anda yalnızca Game Pass'teki en popüler oyun değil, aynı zamanda 2022'nin Game Pass tarihindeki en büyük çıkış yapan oyunu oldu! Microsoft, High On Life'ın aynı zamanda piyasaya sürüldüğü ilk beş gün içinde oynanan saat sayısına dayalı olarak "Game Pass'te şimdiye kadarki en büyük tek oyunculu oyun çıkışı" olduğunu söylüyor.

Pazartesi günü itibarıyla Squanch Games'in yeni Xbox ve Windows PC sürümü, Game Pass'teki en popüler oyun oldu ve hizmetteki Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Minecraft, FIFA 22, Forza Horizon 5, Rainbow Six Siege gibi diğer oyunları geride bıraktı ve konsolda ve PC'de Halo Infinite oldu. Bu, Microsoft'un ID@Xbox programı aracılığıyla bağımsız olarak yayınlanan bir oyun için etkileyici bir başarı, ancak High On Life'ın neden bu kadar çok rekor kırmayı başardığını açıklamaya yardımcı olan birkaç neden var.

High On Life rakip platformlarda mevcut değil - oyunun Nintendo Switch veya PlayStation versiyonu yok ve sadece Xbox ve PC versiyonu var. Buna rağmen oldukça yüksek sayıda bir çıkış yapmış olması ise gerçekten etkileyici! 

 

Elden Ring’in Co-op Olarak Oynanabileceği Onaylandı!
Elden Ring’in Co-op Olarak Oynanabileceği Onaylandı!

From Software ve Bandai Namco, Elden Ring'in dört oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu işbirliğini destekleyeceğini doğruladı.