Hogwarts Legacy'nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Hogwarts Legacy'nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Karakterini özelleştir Eğlen gitsin

Dünyanın en sevilen fantastik evrenleri içinde yer alan Harry Potter Hogwarts Legacy'nin ilk oynanış videosu yayınlandı. Sony'nin State of Play etkinliğinde gösterilen Hogwarts Legacy gerçekten Harry Potter hayranlarını tatmin edecek gibi.

 

Uzun zamandır beklenen Hogwarts Legacy'de 1800'lerin sonlarında Hogwarts'ta kendi hikayemizi yazacağız. Seriden bildiğimiz mevcut karakterlerin çok küçük bir kısmını göreceğimiz oyunda, bambaşka bir deneyim yaşayacağımız belirtiliyor.

 

Karakterimizi dilediğimizi gibi özelleştirip, büyülerimizi geliştireceğiz. Harry Potter evreninde geçen oyunlarda genellikle görmediğimiz bir durum söz konusu. Karakterlerimizi normalde istediğimiz gibi dizayn edemiyorduk ancak Hogwarts Legacy'de durum pek böyle değil.

 

Karakterini özelleştir Eğlen gitsin

 

Karakterlerimizi özelleştirip, keyifle eğlenebileceğimiz Hogwarts Legacy'de büyülerimizi geliştirip, karakterimizi özelleştirebileceğiz. Bununla beraber Pek çok yeni yeri keşfedebileceğiz. 2022 sonunda çıkacak oyun PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series'de yayınlanacak.

 

The Last of Us, En İyi Oyun Uyarlaması Ödülünü Kazandı!
The Last of Us, En İyi Oyun Uyarlaması Ödülünü Kazandı!

The Game Awards 2023 töreninde, yılın en iyi oyun uyarlaması ödülü, HBO'nun aynı adlı popüler video oyunu serisinden uyarladığı The Last of Us dizisine verildi.