Horizon Forbidden West 2022'ye Ertelendi

Horizon Forbidden West 2022'ye Ertelendi

Sony, birden fazla rapora göre PlayStation'a özel Horizon Forbidden West'i 2022'ye erteledi.

Sony, birden fazla rapora göre PlayStation'a özel Horizon Forbidden West'i 2022'ye erteledi.

Bloomberg ve Jeff Grubb , Guerrilla Games'in Horizon Zero Dawn'ın devamı olan Horizon Forbidden West'in başlangıçta 2021 tatil çıkış tarihini hedefledikten sonra Q1 2022'ye erteleneceğini bildirdi.

PlayStation Studio patronu Hermen Hulst daha önce Haziran ayında Horizon Forbidden West'in "bu tatil sezonunu yayınlama yolunda olduğunu" söyledi, ancak küresel pandeminin video oyunu gelişimini ne kadar etkilediği göz önüne alındığında kesin bir çıkış tarihini onaylamaktan vazgeçti.

Grubb, PlayStation'dan olası bir Eylül etkinliğinin Horizon Forbidden West gecikmesini resmi olarak onaylayacağını ve bu sonbaharda PlayStation'a gelecek oyunları vurgulayacağını belirtiyor.

Horizon Forbidden West'in gecikmesi, başlangıçta 2021'de piyasaya sürülmesi planlanan birkaç yüksek profilli oyunu bir yıl içinde geri iten birçok gecikmeden sadece biri. Buna Gotham Knights , Hogwarts Legacy ve PlayStation en yakın arkadaşı God of War 2 gibi oyunlar da dahil.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pubg Mobil 20. Sezon Geldi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Darkest Dungeon II  Çıkış Fragmanı Yayınlandı!
Darkest Dungeon II Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Darkest Dungeon 2'nin 8 Mayıs'taki 1.0 sürümüne hazırlanan geliştirici ve yayıncı Red Hook Studios, oyun için bir lansman