İddia: Microsoft, Netflix'i Satın Alabilir!

İddia: Microsoft, Netflix'i Satın Alabilir!

Reuters Salı günü yayınlanan bir görüş yazısında, Microsoft'un (NASDAQ:MSFT) 2023'te ticari satın alma çılgınlığını sürdüreceğine ve Netflix'i

Reuters Salı günü yayınlanan bir görüş yazısında, Microsoft'un (NASDAQ:MSFT) 2023'te ticari satın alma çılgınlığını sürdüreceğine ve Netflix'i (NASDAQ:NFLX) listesine ekleyeceğini düşündüklerini söyledi.

Microsoft CEO'su Satya Nadella için "2023'te Netflix NFLX.O'yu listeye eklemesini bekleyin" dediler. Nadella'nın, Minecraft'ın arkasındaki firmayı 2,5 milyar dolara satın almasıyla başlayarak, 2014'te teknoloji devinde en üst pozisyona terfi etmesinden bu yana "pahalı bir alışveriş çılgınlığı" içinde olduğunu, daha sonra LinkedIn'i 26 milyar dolara satın aldıklarını ve ayrıca üzerinde anlaştıklarını açıkladılar. Bazı gerilemeler yaşayan oyun devi Activision Blizzard'ı (NASDAQ:ATVI) satın almak için bir anlaşma da var. Raporda, "Nadella, rekabet nedenleriyle video oyunu şirketini kaybetse bile, Netflix'e sahip olmak stratejik açıdan mantıklı olur ve muhtemelen Washington ve Brüksel'de daha kolay satış olur." Netflix, yeni reklam destekli katmanı için reklamcılık ortağı olarak Microsoft'u seçti. Buna ek olarak rapor, Netflix'in oyun endüstrisindeki hırsının, birden çok cihaz üzerinden bir streaming sunmak isteyen Microsoft'unkiyle benzediğine de işaret ediyor.

Bakalım Microsoft Netflix'i satın almayı düşünüyor mu?

League of Legends: Split Push ve Makro Oyun Taktikleri
League of Legends: Split Push ve Makro Oyun Taktikleri

League of Legends Split Push nedir? LoL ayrık iktirme ve fazlası bu rehberimizde!