Jedi Survivor Mart 2023'te Geliyor!

Jedi Survivor Mart 2023'te Geliyor!

espawn Entertainment'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyununa sadece birkaç ay kaldı. Star Wars Jedi: Survivor Steam listesine göre 16 Mart 2023'te gelecek.

Respawn Entertainment'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyununa sadece birkaç ay kaldı. Star Wars Jedi: Survivor Steam listesine göre 16 Mart 2023'te gelecek.

Yayıncı Electronic Arts ve Respawn, oyunun çıkış tarihini başka bir yerde resmi olarak bildirmedi ancak EA, Kasım ayında "büyük bir IP" oyunu yayınlamayı planladığını söyledi. 1 Ocak - 31 Mart 2023 arasındaki mali dördüncü çeyreği. Polygon, Jedi: Survivor'ın çıkış tarihinin onaylanması için EA'ya ulaştı.

Oyunun Steam listesi, Jedi Knight Cal Kestis ve droid arkadaşı BD-1 için birkaç yeni kozmetik ürünü, Star Wars Jedi: Survivor'ın lüks ve standart sürümlerinin ön siparişlerine bağlı dijital bonusları gösteriyor. Deluxe sürüm, oyuncuların Cal'ı Han Solo ve Luke Skywalker'dan ilham alan kıyafetlerle, karaktere uygun silahlarla giydirmesine izin verecek: sırasıyla DL-44 blaster ve ışın kılıcı. BD-1 ayrıca bir Endor askeri veya R2-D2 gibi görünmesini sağlamak için kozmetik seçeneklere de sahip. Standart sürüm için ön siparişler, Obi-Wan Kenobi'den ilham alınarak Cal'a bir kıyafet ve ışın kılıcı veriyor.

Fortnite Thanos Etkinliği Gelecek Haftaya Yepyeni Ödüllerle Başlıyor
Fortnite Thanos Etkinliği Gelecek Haftaya Yepyeni Ödüllerle Başlıyor

Thanos Kupası olarak adlandırılan Fortnite Thanos etkinliği önümüzdeki hafta 26 Haziran'da başlıyor.