Konami, Among Us Benzeri olan “Crimesight” Oyununu Duyurdu!

Konami, Among Us Benzeri olan “Crimesight” Oyununu Duyurdu!

Among us, artık dikkat et, çünkü yeni bir Konami oyunu kitleni almaya geliyor! Şu an her ne kadar elimizdeki tek şey küçük bir fragman olsa da oyunun genel hatlarını anlayabiliyoruz.

Among us, artık dikkat et, çünkü yeni bir Konami oyunu kitleni almaya geliyor! Şu an her ne kadar elimizdeki tek şey küçük bir fragman olsa da oyunun genel hatlarını anlayabiliyoruz. Biraz Animal Clue’yu andıran oyuında; oyuncuların hem katili hem de kurbanı bulması gerekiyor. 

Fragmanını sizlere de sunalım:

Temel olarak, oyuncuların gelişmiş AI kullanarak suçun katilini ve kurbanını - potansiyel olarak gerçekleşmeden önce - belirleyebilmeleridir. Diğer sosyal çıkarım oyunlarında olduğu gibi, bir oyuncu katil olarak damgalanır ve diğerlerinin kim olduğunu ve kimi öldüreceklerini bulması gerekir. Gelişmiş mekanikler şu anda gerçekten bilinmiyor, ancak hiçliğin tam ortasında izole edilmiş karla kaplı bir kabinde gerçekleştiğini ve özellikle “iyi” ve “kötü” ile stilize bir anime görünümüne sahip olduğunu biliyoruz. 

Steam'de yapılacak olan kapalı beta testine nasıl kaydolacağınızla ilgili daha fazla ayrıntı ve talimatı Crimesight resmi web sitesinde burada bulabilirsiniz.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni “Mana” Oyunu Konsollar İçin Geliştirme Aşamasında

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri
Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri

Resident Evil 4'ün yeniden yapımında ikonik Ada Wong karakterini seslendiren Lily Gao, performansı nedeniyle tacize maruz kalıyor