League of Legends 13.1B Yama Notları!

League of Legends 13.1B Yama Notları!

League of Legends 13.1B Yama notları yayınlandı! "Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız sosyal mühendislik saldırısından ötürü 13.2 Yaması'nı planladığımız

League of Legends 13.1B Yama notları yayınlandı!

"Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız sosyal mühendislik saldırısından ötürü 13.2 Yaması'nı planladığımız gibi 24 Ocak'ta çıkaramıyoruz. Geliştirici ekiplerimiz günlerce canla başla çalışarak 26 Ocak Perşembe günü yayınlanacak ve LoL ile TFT'ye gelecek çoğu değişikliği barındıran bir düzenleme hazırladı.

Bu durumun can sıkıcı olduğunun farkındayız. Ama merak etmeyin, bu haftanın sonuna doğru zarar gören sistemleri onarıp olağan yama döngüsüne döneceğiz.

Şunu da yineleyelim: Herhangi bir oyuncu bilgisinin veya kişisel verinin tehlikede olduğuna işaret eden bir durum yok. Anlayışınız ve sabrınız için çok teşekkür ederiz. "

Yama Notları'nı League of Legends'ın resmi sitesinden okuyabilirsiniz.

Valorant'ın Yeni Ajanından Tanıtımlar Gelmeye Başladı!
Valorant'ın Yeni Ajanından Tanıtımlar Gelmeye Başladı!

Valorant'ın sıradaki ve çok geciken ajanı Clove bu hafta sonunda resmi olacak tanıtılacak. Büyük tanıtımdan önce ise ufak ufak ipuçları paylaşılmaya başlandı. Bugün paylaşılan bu görseldeki kitapların sıralamasının non-binary bayrağına benzediği için karakterin erkek veya kadın değil, bir non-binary birey olacağı düşünülüyor