League of Legends’ın Netflix Dizisi “ARCANE” İçin Yeni Fragman Yayınlandı

League of Legends’ın Netflix Dizisi “ARCANE” İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Bu benzersiz görünen yepyeni League of Legends dizisi Arcane Kasım'da Netflix’te olacak.

Bu benzersiz görünen yepyeni dizi ise Kasım'da Netflix’te olacak.

Netflix, dünyanın en büyük oyununu dünyanın en büyük yayın hizmetine getiren League of Legends animasyon dizisi Arcane'nin resmi fragmanını yayınladı . Bu sonbaharda Netflix'e gelecek olan Arcane, Caitlyn, Jayce ve Viktor'un hikayelerinin yanı sıra League of Legends karakterleri Jinx ve Vi'nin başlangıç ​​hikayelerini anlatacak. 

Bunlar düello yapan Piltover ve Zaun şehirlerinden karakterler. Piltover, büyülü teknolojinin parıldayan bir metropolüyken, Zaun, altındaki kanyonlardaki kirli yeraltı şehridir. İki şehir bir zamanlar birleşikti, ama şimdi ayrı.

Bir animasyon dizisi olarak, boyalı veya çizilmiş bir görünüm vermek için 3B modellerde düz renkler kullanmak oldukça etkileyici bir çalışma olmuş gibi duruyor.

Başlangıçta 2020'de piyasaya sürülmesi planlanan Arcane, kaçınılmaz üretim sorunları nedeniyle ertelenmişti. Seri, Riot'un yaratıcı kontrolü sürdürmesi için League geliştiricisi Riot tarafından finanse edildi ve League evreninin bilgisini derinleştirmeyi amaçlıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Square Enix’in Yan Kuruluşu olan Crystal Dynamics, The Perfect Dark Oyununda İş Birliği Yapacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!
Yeni League of Legends Debonair Kostümleri Yolda!

League of Legends'a gelen yeni kostümler harika gözüküyor. Şimdilik test serverı yani PBE'de olsa da geleceği kesinleşti.