Legend of Zelda: Tears of Kingdom'dan 13 Dakikalık Oynanış Videosu!

Legend of Zelda: Tears of Kingdom'dan 13 Dakikalık Oynanış Videosu!

Tears of the Kingdom'a sadece 44 gün kaldı. Nintendo, oyunun yakında gelişini kutlamak için, oynanabilirliği ve Link'in yeni yeteneklerine

Tears of the Kingdom'a sadece 44 gün kaldı. Nintendo, oyunun yakında gelişini kutlamak için, oynanabilirliği ve Link'in yeni yeteneklerine kısa bir göz atmayı içeren 13 dakikalık bir mini Direct yayınladı.

Eskiden The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devamı olarak bilinen Tears of the Kingdom'ın başlangıçta 2022'de çıkması planlanıyordu. (Şimdi 12 Mayıs'ta çıkıyor.) Oyunun yapımcısı Eiji Aonuma, Mart 2022'de Nintendo'nun "bu oyunun deneyimini özel bir şey haline getirmek için" geliştirme üzerinde biraz daha uzun çalışmaya karar verdiğini belirten bir video yayınladı. Bugünün oyun sunumunda bu özelliğin bir kısmını görebiliriz.

Bugün gösterilen en büyük, en ilginç özelliklerden biri, Link'in yeni Fuse yeteneğiydi, bu sayede bir kütük veya kaya gibi günlük nesneleri alıp onları bir araya getirip silahlar oluşturabiliyordu. Aonuma'nın anında faydalı silahlar yaratmasını izlemek büyüleyiciydi ve bir canavar gözünü bir okla birleştirerek bir güdümlü ok yaratma gösterisi cidden etkileyiciydi. Ancak dikkatli olun, silah bozulması, Breath of the Wild'da oyuncuların çılgınca sevdiği ya da şiddetle nefret ettiği mekanik, Link'in sopa kılıçlarının yalnızca birkaç vuruştan sonra kırılmasıyla geri döndü.

 
Genshin Impact’e Yeni Başlayan Oyuncular İçin Kapsamlı Rehber
Genshin Impact’e Yeni Başlayan Oyuncular İçin Kapsamlı Rehber

Genshin Impact'e yeni başladınız ve kafanız mı karışık? Bu rehber sayesinde Genshin Impact'e daha rahat bir giriş yapabilirsiniz!