Life is Strange: True Colors 13 Dakikalık Oynanış Video Yayınlandı

Life is Strange: True Colors 13 Dakikalık Oynanış Video Yayınlandı

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Deck Nine Games, Life is Strange: True Colors 13 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaştı!

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Deck Nine Games, Life is Strange: True Colors  13 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaştı!

İşte Life is Strange: True Colors  13 dakikalık oynanış videosu:

Oyunun Kısaca Özeti

Yepyeni oynanabilir bir baş karakter ve çözülmesi gereken heyecan verici bir gizemle ödüllü Life is Strange'in yeni ve cesur bir dönemi başlıyor!

Alex Chen uzun zamandır 'lanetini' bastırdı: Başkalarının güçlü duygularını deneyimleme, özümseme ve manipüle etme doğaüstü yeteneği, ki bunu parlak, renkli auralar olarak görüyor.

Kardeşi sözde bir kazada öldüğünde, Alex gerçeği bulmak ve küçük bir kasabanın gömdüğü karanlık sırları ortaya çıkarmak için uçucu gücünü benimsemelidir.

Life is Strange: True Colors  , Windows PC ( Steam aracılığıyla  ), Xbox One, Xbox Series X+S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Stadia'da 10 Eylül'de, Switch sürümü ise 2021'de çıkacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Rockstar GTA 3’lemesini Yeniden Düzenliyor Olabilir!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Baldur’s Gate 3 Erken Erişimden Gelecek Seneye Çıkabilir
Baldur’s Gate 3 Erken Erişimden Gelecek Seneye Çıkabilir

Larian Studios'un kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Swen Vincke, Baldur's Gate 3'ün Erken Erişim'den önümüzdeki yıla kadar çıkmayacağını doğruladı. Ayrıca “Daha yapacak çok işimiz var” dedi.