Mart'ta Game Pass'e 6 Oyun Daha Gelecek!

Mart'ta Game Pass'e 6 Oyun Daha Gelecek!

Xbox Game Pass Ultimate'e Mart 2023'te altı oyun daha geliyor ve bu oyunlardan dördü normal Game Pass abonelerine de gelecek. Xbox Game Pass

Xbox Game Pass Ultimate'e Mart 2023'te altı oyun daha geliyor ve bu oyunlardan dördü normal Game Pass abonelerine de gelecek. Xbox Game Pass Ultimate'a kaydolmanın birçok avantajından biri, EA Play'in oyun kitaplığına erişimdir ve bu oyunlardan ikisi Mart 2023'te abonelere sunulacak.

9 Mart'ta Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Dead Space 2 ve Dead Space 3'ün Cloud sürümlerini oynayabilecek. Dead Space Remake'in bu yılın başlarında piyasaya sürülmesiyle, Game Pass Ultimate'a gelen devam oyunlarının bulut sürümleri mükemmel bir zamanlama. Oyunlar zaten indirilerek Game Pass Ultimate aracılığıyla oynanabiliyordu, ancak artık aboneler, EA'nın popüler hayatta kalma-korku serisindeki diğer oyunları kontrol etme konusunda daha da fazla seçeneğe sahip.

Mart 2023'te eklenecek oyunlar:

  • Guilty Gear Strive (Cloud/Consoles/PC) - Şimdi oynanabilir
  • Dead Space 2 (Cloud) - 9 Mart
  • Dead Space 3 (Cloud) - 9 Mart
  • Valheim (Consoles) - 14 Mart
  • Civilization 6 (Cloud/Consoles/PC) - 16 Mart
  • Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (Consoles/PC) - 21 Mart
Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 ve PS5 için Duyuruldu!
Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 ve PS5 için Duyuruldu!

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, hem PS4 hem de PS5 için Ghost of Tsushima Director's Cut'ı duyurdu.