Martha Is Dead Şubat 2022’ye Ertelendi

Martha Is Dead Şubat 2022’ye Ertelendi

Yayıncı Wired Productions ve ortak geliştiriciler LKA ve Caracal Games, Martha is Dead'in başlangıçta planlanan 2021 sürümünün ötesinde 2022'ye ertelendiğini duyurdu.

Yayıncı Wired Productions ve ortak geliştiriciler LKA ve Caracal Games, Martha is Dead'in başlangıçta planlanan 2021 sürümünün ötesinde 2022'ye ertelendiğini duyurdu.

Şubat 24’e ertelenmesinin yanında, oyun Windows PC (Steam), Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, and PlayStation 5’te çıkacağını da duyurdu.

Oyun için yepyeni bir fragman da yayınlandı:

 Kaçırdıysanız, Flesh Flies fragmanına buradan , E3 2021 fragmanına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında

1111 (3) 

The Town of Light'ın yaratıcısından, rahatsız edici ve rüya gibi tonları tarih, batıl inanç ve psikolojik sıkıntı karışımıyla birleştiren birinci şahıs psikolojik gerilim filmi Martha is Dead geliyor.

11 (16)

1944'te Toskana'da, Almanya, Mihver güç müttefikleri ve Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve imparatorluğunun Müttefik kuvvetleri arasındaki çatışma yoğunlaşırken, İkinci Dünya Savaşı'nın vahşeti ortasında, bir kadının cesedi bulundu, boğuldu ve bir gölün kenarında kutsallaştırıldı. Martha öldü ve şimdi ikiz kardeşi, savaşın dehşeti daha da yakınlaşırken, cinayetinin yansımalarıyla, kaybın akut travmasıyla uğraşmak zorunda.

111 (11)

Geliştirici LKA'dan Martha is Dead, gerçeği arayan ama aynı zamanda saklayacak kendi sırları olan genç bir kadının gözünden, tarihin karanlık bir döneminin kayıp, ilişkiler ve psikolojik alt tonlarının keşfidir.

1 (21)

Martha is Dead, oyun ve gerçeklik arasındaki sınırları bulanıklaştıran ve 2021'de PC'ye yeni nesil görseller ve oynanış getiren inanılmaz bir görsel deneyim sunmak için Unreal Engine 4 ile oluşturuldu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nostalgic Train, PS4 ve PS5’e Geliyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.