Men of War II Duyuruldu, 2022’de Geliyor!

Men of War II Duyuruldu, 2022’de Geliyor!

RTS oyunlarının mirası Men of War’un devam oyunuyla sürdürülüyor. Men of War 2, dizinin yaratıcısı Best Way tarafından geliştirilmekte ve 1C Entertainment tarafından yayınlanmaktadır. Steam'de 2022'de satışa sunulacak.

RTS oyunlarının mirası Men of War’un devam oyunuyla sürdürülüyor. Men of War 2, dizinin yaratıcısı Best Way tarafından geliştirilmekte ve 1C Entertainment tarafından yayınlanmaktadır. Steam'de 2022'de satışa sunulacak.

2. Dünya Savaşı’na geri döndüğümüz oyunda, Batu ve Doğu yakalarında savaş vereceğiz gibi görünüyor. Ayrıca oyun müttefik ya da Sovyetler’in yanında oynama fırsatı da sunacak. Tek oyunculu ya da 5 kişiye kadar arkadaşlarınızla oynama fırsatı veriliyor.

1111 (2) Her şeyi tek bir askerin bakış açısından kontrol etmenizi sağlayan eski doğrudan kontrol sistemi geri gelecek ve görünüşe göre Direct Vision adı verilen ve "herhangi bir zamanda yalnızca bir birime odaklanmanıza ve yükseltme yapmanıza" izin veren bir şeye dönüştürülecek.

1 (19)

Oyuncuların "Yıpranma savaşlarını yönetmelerine ve kontrol altındaki harita alanlarını ilerletmek, siperler kazmak ve yeni kazanılan bölgelerde birlikleri desteklemek için savunmasız hatları aşmalarına" izin verecek olan değişen sınırlarla savaşın itme ve çekmesini simüle etmeyi vaat ediyor.

111 (9)

Çevrimiçi çok oyunculu mod, oyuncuların Müttefikler, Sovyetler veya Almanlar olarak çarpışma ve meydan okuma haritalarında rekabet edebilecekleri veya AI güçlerine karşı işbirliği yapabilecekleri bir modu içerecek. Tam mod desteği de olacak.

11 (14)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: The Touryst Steam’e Geliyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Ocak 2022'de Çıkıyor
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Ocak 2022'de Çıkıyor

Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal , Tom Clancy's Rainbow Six Extraction çıkış tarihinin PC ve konsollar için Ocak 2022 olarak belirlendiğini duyurdu.