Microsoft, 1$'lık Game Pass Kampanyasını Durdurdu

Microsoft, 1$'lık Game Pass Kampanyasını Durdurdu

Microsoft'un, kullanıcıların daha pahalı ödemelere geçmeden önce hizmeti ilk ay için 1 ABD Doları karşılığında denemelerine olanak

Microsoft'un, kullanıcıların daha pahalı ödemelere geçmeden önce hizmeti ilk ay için 1 ABD Doları karşılığında denemelerine olanak tanıyan Xbox Game Pass abonelik platformu için uzun süredir devam eden tanıtım teklifi nihayet sona erdi.

The Verge raporunda olduğu gibi, hem Xbox Game Pass Ultimate hem de PC Game Pass için geçerli olan anlaşma kısa süre önce çekildi ve bir Microsoft sözcüsü "Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass için önceki tanıtım teklifimizi durdurduk ve gelecekte yeni üyeler için farklı pazarlama promosyonlarını değerlendiriyoruz”.

Bu "farklı pazarlama promosyonlarının" ne olabileceğini kimse tahmin edemez, ancak 1 dolarlık anlaşmanın asıl amacının yeni kullanıcıları ikna etme yöntemi olduğu göz önüne alındığında, doğal halefi kolaylıkla Xbox Game Pass Arkadaşlar ve Aile programı olabilir. ABD, 2022'nin sonlarından bu yana bir dizi uluslararası pazarda test edildi.

Game Pass'e kaydolan herkes, paylaşım planında mevcut aboneliklerinin aylarının kısmi aylara dönüştürüldüğünü görecek. Şu anda Xbox Game Pass Ultimate'a kaydolduysanız, kalan her ay 18 günlük Game Pass Friends and Family'ye dönüşecek. Parça parça katmanlara kaydolanlar, aboneliklerinin 12 günlük Game Pass Friends and Family'ye dönüştüğünü görecek.

Yakın zamanda Game Pass'in ülkemizdeki 1 TL'lik kampanyası zaten sonlanmıştı. Bakalım önümüzdeki zamanlar game pass'te nasıl kampanyalar göreceğiz.

 

 

Riot Games Kafe Turnuvaları - Mayıs 2023
Riot Games Kafe Turnuvaları - Mayıs 2023

13-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek kafe turnuvalarına takımını kurup gel ve heyecanın bir parçası ol! Turnuvaların