Mobilde Ücretsiz Olacak Olan Yeni Persona 5 Oyunu Yolda!

Mobilde Ücretsiz Olacak Olan Yeni Persona 5 Oyunu Yolda!

Yeni bir Phantom Liberty grubu Tokyo'da kalpleri çalacak. Çinli şirket Perfect World Games'in sahibi olduğu geliştirici Black Wings Game Studio

Yeni bir Phantom Liberty grubu Tokyo'da kalpleri çalacak. Çinli şirket Perfect World Games'in sahibi olduğu geliştirici Black Wings Game Studio, Persona 5 evreninde geçen yeni bir mobil oyun setini tanıttı. Başlığın önceki yan ürünleri, Persona 5 Strikers , orijinal çeteyi içeriyor, ancak bu yepyeni bir karakter kadrosuyla geliyor. Atlus'un kendisi tarafından yaratılmamış olsa da, Persona: Phantom of the Night (veya Persona 5: The Phantom X, P5X olarak kısaltılmış) SEGA'nın onayına sahipti. Ayrıca ana hat Persona oyunlarının arkasındaki ekip olan P-Studio'nun gözetiminde geliştirildi.

Şimdiye kadar, fragmanları bize lise hayatı ve Metaverse hırsızlığı arasında hokkabazlık yapan kızıl saçlı bir kahramanı, P4'ün Chie'sini anımsatan kahverengi saçlı bir kızı ve Morgana gibi bir kaçış aracına dönüşebilen konuşan bir baykuşu gösteriyor. Geliştirici ayrıca uzun siyah saçlı başka bir kadın karakter ve Igor'un Velvet Room'daki yeni asistanı için karakter çizimleri yayınladı.

 

Honor of Kings Savaş Stratejiler, Kazanma Yolları ve Taktikler
Honor of Kings Savaş Stratejiler, Kazanma Yolları ve Taktikler

Honor of Kings'te savaş stratejileri nelerdir? HoK'ta maç nasıl kazanılır?