No Man's Sky'a Mass Effect Üssü: NORMANDY Geldi!

No Man's Sky'a Mass Effect Üssü: NORMANDY Geldi!

Mass Effect Legendary Edition'ın çıkışını kutlamak için Hello Games, Mass Effect'in o büyüleyici devasa ve destansı SSV NORMANDY SR1 üssünü No Man's Sky'a ekliyor!

Oyun geliştiricilerinin birbirlerinin ayptığı işe saygı duyması ve tebrik sunması kadar güzel bir şey yoktur sanırım. Hatta birbirlerini tebrik etmek için bir araya gelmeleri ise büyüleyici bir durum. Mass Effect Legendary Edition'ın çıkışını kutlamak için Hello Games, Mass Effect'in o büyüleyici devasa ve destansı SSV NORMANDY SR1 üssünü No Man's Sky'a ekliyor!

Küçük bir topluluk görevi ise oyuncuları bir yolculuğa çıkartıyor. Keşif gezilerini yapan oyuncular, bu yolculuğun Normandy'e gittiğini görüyor. Gemiyi harika dizayn etmişler desek yeridir. Sanki Mass Effect'ten alıp direk koymuşlar gibi duruyor. Bunun yanında bu geminin içinde Shephard ve mürettebatının olduğunu da düşündüğünüz de tüyler de ürpermiyor değil...

Bu gemiyi görmek ve filonuza No Man's Sky'da eklemek istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor. Zaman oldukça önemli, çünkü 31 Mayıs'ta  geçiş etkinliği son buluyor. Hello Games, yakın gelecekte No Man's Sky'ın beşinci yıldönümüne bağlı daha fazla sürprizin yolda olduğunu söylüyor.

Diğer lisanslı geçitler yolda olabilir mi? Star Wars ya da Star Trek? Belki... Nolursa olsun Normandy; No Man's Sky'ın tasarımlarına tam olarak uyuyor. Harika bir etkinlik. Süreniz dolmadan Normandy'e!

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pinokyo'yu Canlandıracağımız Souls-Like Tarzı Karanlık Oyun Geliyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Rockstar Games'ten Remedy'e DAVA!
Rockstar Games'ten Remedy'e DAVA!

Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, Remedy'e dava açtı.