Nostalgic Train, PS4 ve PS5’e Geliyor

Nostalgic Train, PS4 ve PS5’e Geliyor

Yayıncı Amata Games ve geliştirici Tatamibeya, NOSTALGIC TRAIN'in bu ay PS4 ve PS5'e geleceğini duyurdu. 25 Kasım’da her iki platform için de piyasaya sürülecek.

Yayıncı Amata Games ve geliştirici Tatamibeya, NOSTALGIC TRAIN'in bu ay PS4 ve PS5'e geleceğini duyurdu. 25 Kasım’da her iki platform için de piyasaya sürülecek. NOSTALGIC TRAIN ilk olarak 2018'de PC ( Steam ) için piyasaya sürüldü, birkaç yıl sonra İngilizce PC sürümü ve nihayet 2021'de Switch’e geldi.

 

Oyun Japonca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dillerini destekliyor olacak.

Oyun Hakkında

1 (20)

 

“Gözlerimi açamayacak kadar şaşkındım. Ağustosböceklerinin sesi ve nemli hava etrafımı sarıyor. Deniz melteminin hafif kokusu havaya karışır. Eski bir istasyon binasında ahşap bir bankta oturuyorum. Nerede olduğumu ve burada ne yaptığımı merak ediyorum.

111 (10)

Kırsalın nostaljik bir görüntüsü. Üzerinde “Natsugiri – Yaz Sisi” yazan bir istasyon. Tek hatlı bir demiryolu. Işığa fırlatılmış gibi uyandım ama hafızamı kaybetmiştim. Garip bir şekilde, bu garip ülkede kimseyi bulamadım.

UE4 ile oluşturulan Japon kırsalında.

1 1

Bu, Natsugiri'nin ve "Ben"in görünmez insanlarının gizemini çözmeye çalıştığınız, biraz hüzünlü ve fantastik bir birinci şahıs Roman ADV/yürüme simülatörüdür.

Oyun, Natsugiri dünyasında özgürce dolaşabileceğiniz Öykü Modu ve Serbest Mod içeriyor.

111 (10)

Bu, bağımsız bir bağımsız oyun yaratıcısı olan Tatamibeya'nın bir oyunu.

Bu oyunun geliştirme maliyetleri, patron tipi kitle fonlaması sitelerinin destekçileri tarafından sübvanse edildi. Tüm destekçilerimize yürekten teşekkürlerimizi sunarız.”

11 (15)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Activision İşyeri Sorumluluk Komitesi Oluşturdu, Bobby Kotick Görevden Alınmayacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu
Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu

Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio , Soulslike oyunundaki oynanışa ilk bakışı veren yeni bir Lies of P oynanış fragmanı paylaştı.