Pokemon Scarlet And Violet, Üç Günde 10 Milyondan Fazla Sattı!

Pokemon Scarlet And Violet, Üç Günde 10 Milyondan Fazla Sattı!

Pokemon Scarlet ve Violet harika bir lansman yaptı ve rekor kıran bir miktarda sattı. Nintendo'ya göre Pokemon Scarlet and Violet, 18 Kasım'da piyasaya

Pokemon Scarlet ve Violet harika bir lansman yaptı ve rekor kıran bir miktarda sattı. Nintendo'ya göre Pokemon Scarlet and Violet, 18 Kasım'da piyasaya sürüldükten sonra sadece üç gün içinde dünya çapında 10 milyondan fazla sattı.

Basın açıklamasına göre bu, herhangi bir Nintendo oyunu için üç gün içinde dünya çapında satılan en çok kopya. Sadece bir hafta sonunda Pokemon Scarlet ve Violet, Pokemon Diamond and Pearl'ün (14.92 milyon adet) ömrü boyunca sattığı miktara yakın sattı. Ek karşılaştırma için Pokemon Let's Go Pikachu ve Eevee de ömür boyu satışlarda 14,8 milyon adet hareket etti.

Nintendo ayrıca Japonya'daki yurt içi satışların, 10 milyon Pokemon Scarlet ve Violet satışının 4.05 milyonunu oluşturduğunu söyledi.

Bu, Pokemon'un hem Japonya'da hem de dünya çapında hala son derece popüler olduğunu kanıtlıyor. Pokemon Scarlet ve Violet, birçok oyuncu oyunun düşük performansı yüzünden tartışmalı bir çıkış yapmıştı.

 

SPARKLE Kostümlerinden İlk Görseller Geldi!
SPARKLE Kostümlerinden İlk Görseller Geldi!

MLBB'nin büyük etkinliklerinden biri olacak olan Allstar'dan kostüm görselleri gelmeye başladı. Bu etkinlikte MLBB'nin müzik grubu olan Sparkle'dan bolca kozmetik göreceğiz gibi duruyor.