Portal RTX Çıkış Tarihi Açıklandı!

Portal RTX Çıkış Tarihi Açıklandı!

Tanıtıldıktan aylar sonra, Portal RTX'in piyasaya sürülmesi artık çok yakın. Nvidia, çıkış için bir çıkış tarihi verdi ve hepsinden iyisi, zaten orijinal

Tanıtıldıktan aylar sonra, Portal RTX'in piyasaya sürülmesi artık çok yakın. Nvidia, çıkış için bir çıkış tarihi verdi ve hepsinden iyisi, zaten orijinal oyuna sahip olan Steam kullanıcıları için ücretsiz.

Portal, Valve'ın en büyük oyunlarından biri. Portal 2'de büyük bir başarı gördü, ancak seri o zamandan beri büyük ölçüde sessiz kaldı.

Portal RTX, Eylül ayında duyuruldu ve şimdi 8 Aralık'ta piyasaya sürülmesi planlanıyor. Portal RTX, esasen Portal ile aynı oyun, ancak büyük bir görsel güncellemeye sahip. Işın izleme özellikli grafik kartlarının gücünden yararlanan oyun, şimdi yeni yüksek çözünürlüklü dokular, mevcut modellerin yüksek poligonlu versiyonları ve 4K grafiklerle yükseltildi. Portal'ın ilk çıkışından on beş yıl sonra, oyun muhtemelen hiç bu kadar iyi görünmemişti. Nvidia DLSS 3 ayrıca kare hızlarını önemli ölçüde artırmaya ve bunları dengelemeye yardımcı olacak.

Bakalım oyun çıktığında nasıl gözükecek?

 

 

Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Seneye Çıkıyor
Avatar: Frontiers of Pandora Gelecek Seneye Çıkıyor

Avatar: Frontiers of Pandora, E3 2021'de duyuruldu ve gösterildi. Oyun, PS5 , Xbox Series X , Xbox Series S , PC, Google Stadia ve Amazon Luna'da piyasaya sürülecek gibi duruyor.