PUBG MOBİL Yeni Mod Geldi!

PUBG MOBİL Yeni Mod Geldi!

MOD HAKKINDA DETAYLAR

Pubg Mobil’e bugün yeni mod geldi! Traverse; yani minyatür böcek modu. Oyuncuların solucan deliklerinde uçabilen ve seyahat edebilen mini bir böceğe dönüşmesine izin verecek.

MOD HAKKINDA DETAYLAR

Bu modda, mini haritada görülebilen Erangel'de beş "laboratuvar" ortaya çıkacak. Bu laboratuvarlarda üç farklı cihaz bulunacak: Kuantum Dönüşüm Cihazı, Enerji Deposu ve Solucan Deliği Cihazı. Üçünün de farklı işlevleri var. Kuantum Dönüşüm Cihazı bu laboratuvarlardaki ana ekipmandır. Bunlar bir böceğe dönüşmek veya insan formuna geri dönmek için kullanılabilir.

Bir böcek olarak özel bir silahla donatılacak ve alçak irtifada uçabileceksiniz. Bu silahlar sadece diğer Insectoidlere zarar vermek için kullanılabilir. Ek olarak, Insectoidler sıradan cephanelerden zarar görmezler. Normal formdaki oyuncular, böceğe tavalarla zarar verebilirler.

Böcek formundayken, oyuncular haritaya dağılmış Luminator'ları görebilecekler. Bunlar, Enerji Deposunda veya laboratuvarlardaki Solucan Deliği Cihazında toplanabilir ve kullanılabilir.

Energy Store, oyuncuların Luminator'ları sarf malzemeleriyle değiştirmesine olanak tanır. Solucan deliği cihazı ise bu moddaki bir başka heyecan verici özellik. Burada Aydınlatıcıları kullanabilir ve başka bir laboratuvara solucan deliği açabilirsiniz. Solucan deliğinden anında diğer laboratuvara ışınlanacaksınız.

Traverse – yani Böcek Mod’u, sınırlı süreli bir moddur ve 5 Temmuz'a kadar PUBG Mobile'da mevcut olacaktır.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Valorant Yeni Koleksiyon ve Oyun İçi Fiyat Değişiklikleri

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Mobile Legends x Attack on Titan Geliyor!
Mobile Legends x Attack on Titan Geliyor!

Mobile Legends bu seneye yeni bir işbirliği ile başlıyor.