Red Dead Redemption 2, Steam’de Rekorunu Tazeledi!

Red Dead Redemption 2, Steam’de Rekorunu Tazeledi!

Red Dead Redemption 2, platforma çıkışından üç yıl sonra eş zamanlı Steam oyuncuları arasında tüm zamanların zirvesine ulaşıp kendi rekorunu tazelemiş oldu

Red Dead Redemption 2, platforma çıkışından üç yıl sonra eş zamanlı Steam oyuncuları arasında tüm zamanların zirvesine ulaşıp kendi rekorunu tazelemiş oldu. SteamDB'nin verilerine göre, 66.492 oyuncu aynı anda Rockstar Games'in büyüleyici Western aksiyon oyununu Steam'de oynadı. Oyunun buna en yakın rekoru, Aralık 2019'da PC’de piyasaya sürülmesinden sonra yakalanan 55.271 oyuncu idi.

 

Steam Sonbahar İndirimi’nin bunda payı büyük. Son derece cazip %67 indirimin yanı sıra, Red Dead Online'ın topluluk tarafından iddia edilen ölümünün dördüncü yıldönümünde olması, oyuncuları vedalarından sonra bir kez daha Vahşi Batı’ya gitmeye teşvik etmiş olabilir. Rockstar, GTA 6'nın geliştirme sürecine odaklanmak için online sandbox oyununu desteklemeyi bırakacağını açıklasa da, oyuncular oyunun hem çevrimiçi hem de tek oyunculu sürümlerinde kendilerini 19. yüzyıl Western'ine kaptırmaya devam ediyor.

Sony Bir Süreliğine Oyun Çıkarmayacağını Duyurdu
Sony Bir Süreliğine Oyun Çıkarmayacağını Duyurdu

Yapılan basın toplantısında Sony Interactive Entertaiment, 31 Mart 2025'den önce büyük bir oyun çıkarmayacaklarını resmi olarak duyurdu.