Respawn, Jedi Survivor'ı Nisan'a Erteledi!

Respawn, Jedi Survivor'ı Nisan'a Erteledi!

Respawn Entertainment'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı beklenenden biraz daha geç gelecek. Respawn ve yayıncı Electronic Arts

Respawn Entertainment'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı beklenenden biraz daha geç gelecek. Respawn ve yayıncı Electronic Arts Salı günü yaptığı duyuruya göre devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan'da çıkacak.

Padawan Cal Kestis ve droid dostu BD-1'in devam eden maceralarının başlangıçta 17 Mart'ta PlayStation 5, Windows PC ve Xbox Series X'e gelmesi bekleniyordu. Star Wars Jedi: Survivor'ın yeni Nisan sonu çıkış tarihi altıhafta kadar gecikecek.

"Son üç yıldır, Respawn'daki Jedi ekibi ortak kalbini ve ruhunu Star Wars Jedi: Survivor'a kıttı ve Cal Kestis'in hikayesinin bir sonraki bölümünün içeriğinin tamamlandığını söylemekten gurur duyuyoruz." oyun yönetmeni Stig Asmussen ve Star Wars Jedi Takımı'nda. "Artık tamamen son aşamaya odaklandık: performansı, kararlılığı, cilayı ve en önemlisi oyuncu deneyimini geliştirmek için hata düzeltmeleri yapacağız."

Geliştirici, "Ekibin Yeniden Doğma kalite çıtasına ulaşması, ekibe ihtiyaç duyduğu zamanı sağlaması ve hayranlarımızın hak ettiği düzeye ulaşması için yayın programımıza altı önemli hafta ekledik" diye ekledi.

“The Witcher: Monster Slayer” AR Mobil Oyunu 21 Temmuz'da Çıkıyor
“The Witcher: Monster Slayer” AR Mobil Oyunu 21 Temmuz'da Çıkıyor

CD Projekt Red Cuma günü yaptığı açıklamada, The Witcher evreninde geçen mobil cihazlar için Pokémon Go benzeri bir artırılmış gerçeklik oyunu olan The Witcher: Monster Slayer'ın 21 Temmuz'da piyasaya sürüleceğini duyurdu.