Riot Games’in Yeni Dövüş Oyunu: Project L

Riot Games’in Yeni Dövüş Oyunu: Project L

Runeterra’nın şampiyonları yumruklarını tokuşturmaya hazırlanıyor!

Runeterra’nın şampiyonları yumruklarını tokuşturmaya hazırlanıyor!

Oyun endüstrisinde uzun süredir en kötü saklanan oyunlardan biri olan Riot'un Project L kod adlı dövüş oyunu, yepyeni bir fragman ile bize daha detaylı bilgiler verdi. League of Legends dünyası Runeterra'da geçen yapım, önceki önizlemelerini ve tanıtımları görenlere Project L'yi yeniden tanıtıyorBu son video, geçen seferkiyle aynı karakterlere sahip: Jinx, Darius ve Ahri. Ayriyeten zamanı geri saran Ekko eklenmiş gibi duruyor.

1111 (1)

11 (3)

Project L'ye "asist tabanlı" bir dövüşçü oyunu olarak adlandırılmış. Yani oyunculaqr 2 şampiyondan oluşan ekipler halinde dövüşebilecek. 2 adet şampiyon seçip oyuna giriyorsunuz, ikinci seçtiğiniz şampiyonu ise yardımcı saldırılarınız için kullanabileceksiniz. Videoda da detayları verilmiş.

111 (7)

Riot tarafından satın alınan Radiant Entertainment tarafından geliştirilen dövüş oyunu, 2019'un ortaya çıkmasından bu yana yıllardır üzerinde çalışıyor , ancak o zamandan beri daha fazlasını görmedik. Cannons, Project L'nin 2021 veya 2022'de yayınlanmayacağını doğrulamasına rağmen, gelecekte Project L hakkında daha fazla bilgi vereceklerini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Forza Horizon 5, 10 Milyon İndirme İle Xbox Tarihinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu
Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu

Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio , Soulslike oyunundaki oynanışa ilk bakışı veren yeni bir Lies of P oynanış fragmanı paylaştı.