Rus Hackerlar STALKER 2 Geliştiricilerini Tehdit Etti!

Rus Hackerlar STALKER 2 Geliştiricilerini Tehdit Etti!

11 Mart'ta, Stalker serisinin bir Rus hayran sayfasındaki bir gönderi, geliştirme aşamasındaki Stalker 2'yi hacklemekle övündü ve oyunun

11 Mart'ta, Stalker serisinin bir Rus hayran sayfasındaki bir gönderi, geliştirme aşamasındaki Stalker 2'yi hacklemekle övündü ve oyunun Ukraynalı geliştiricilerine tehditler savurmaya başladı. Bu geliştiriciler şimdi yanıt verdiler ve temelde onlara cehenneme gitmelerini söylediler.

Gönderi ve saldırı, geliştiriciler GSC Game World'ün yaklaşan shooter oyununu Rusya pazarı için yerelleştirmeme kararına ve serinin topluluğunun Rus üyelerine, ülkelerinin Ukrayna'yı işgalinin ardından nasıl davranıldığına bir yanıt gibi görünüyor. Bilgisayar korsanları, GSC'den "Belarus ve Rusya'daki oyunculara karşı tutumunuzu yeniden düşünmesini" ve "bu ülkelerdeki sıradan oyunculara karşı sergilediği değersiz tavır için özür dilemesini" istiyor.

Rusya yerelleştirmesinin olmamasıyla ilgili olarak “Hayranlar şirketinizden bunu bekliyor. Siyaset yüzünden insanların oyunu bozmasına gerek yok.”

Bilgisayar korsanları, konsept çizimlere, hikaye ayrıntılarına, haritalara ve "çok daha fazlasına" sahip olduklarını ve "onlarca gigabayt" değerinde veri çaldıklarını söylüyorlar. GSC Game World 15 Mart'a kadar yanıt vermezse bu görüntüleri ve bilgileri internette yayınlayacaklarını söylüyorlar.

Dishonored  Yapımcısından Marvel's Blade geliyor!
Dishonored Yapımcısından Marvel's Blade geliyor!

Marvel ve Bethesda, yeni bir aksiyon oyunu olan Marvel's Blade'i duyurdu.