S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'den Yeni Fragman!

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'den Yeni Fragman!

GSC Game World, yaklaşmakta olan açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chernobyl için yepyeni bir fragman yayınladı.

GSC Game World, yaklaşmakta olan açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chernobyl için yepyeni bir fragman yayınladı. Oyun, 2023'te PC için ve Xbox Series X|S'e çıkacak. Oyun şu anda ön siparişe açıldı.

STALKER 2: Heart of Chernobyl 2023'te PC ve Konsollara Geliyor
STALKER 2: Heart of Chernobyl'in yeni fragmanı, Ukraynalı geliştirici GSC Game World'ün en yeni oyunu için ilk resmi oynanış görüntülerini yayınladı. Bu, Rusya'nın Ukrayna'yı ani işgalinin getirdiği gecikmenin ardından altı ay içinde oyunun ilk resmi fragmanı.

Lineer olmayan bir hikayeye sahip devasa, sınırsız bir açık dünya olarak tanımlanan STALKER 2, kıyamet sonrası CHernooblu Özel Bölgesi'nde geçiyor. Oyuncuların, Unreal Engine 5 tarafından hayata geçirilen benzersiz bir karanlık bilim kurgu ortamında ve dünyada hayatta kalmaları gerekecek.

Oyunun Steam'de açıklanan ön sipariş fiyatı ise şu anda 345₺.

 

Yılın En İyi E-Spor Oyunu ve E-Sporcusu Seçildi!
Yılın En İyi E-Spor Oyunu ve E-Sporcusu Seçildi!

Los Angeles'ta düzenlenen The Game Awards 2023 töreninde Valorant, Counter-Strike: Global Offensive ve Dota 2 gibi rakiplerini geride bırakarak yılın en iyi e-spor oyunu seçildi.