Sherlock Holmes: Chapter One İle İlgili Yeni Fragman ve Detaylar

Sherlock Holmes: Chapter One İle İlgili Yeni Fragman ve Detaylar

Frogwares, yeni bir Sherlock Holmes: Chapter One (Bölüm Bir) Prologue fragmanı paylaştı  ve bu yaklaşan macera oyununda baş kahramanı bize tanıttı.

İşte yeni Sherlock Holmes: Chapter One tanıtım fragmanı:

Sherlock Holmes: Chapter One (Bölüm Bir) PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5'te 16 Kasım'da çıkıyor. Xbox One ve PlayStation 4 ‘te ise çıkış tarihii henüz belli değil.

STEAM Sayfası 

EPIC GAMES Sayfası

GOG Sayfası

555 (3)Oyunun Özeti

Sherlock olarak; mirasınız, bu açık dünya dedektif macerasında verdiğiniz kararlarla yazılıyor. Aldatma, şiddet ve daha fazlası ; cephaneliğinizdeki kaynaklardan sadece birkaçı olacak. 

Sorunları çözmek için kaba gücü seçseniz de, zayıf noktaları tespit etmek için zekanızı kullanarak düşmanlarınızın bir adım önünde kalsanız da, araştırma becerilerinizi geliştirirken her durumun ne gerektirdiğine siz karar verirsiniz. Olmak istediğiniz efsane olabilmek için geçmişinizle yüzleşmenin zamanı geldi.

5 (1)

Oyunun Bazı Özellikleri

Yetişkinliğin eşiğinde bir şövalye genç Sherlock olarak, daha önce hiçbir oyunun veya hikayenin keşfetmediği şekilde itibarınızı kazanacaksınız. Efsaneden önce adamın genç küstahlığını ve naifliğini hiç görmemiştik - şimdi onu yaşıyorsunuz.

Bir sonraki ipucunuzun nereden geleceğini asla bilemezsiniz. Akıl sarayınızda sağlam bir dava oluşturmak için ipuçlarını, söylentileri, kılık değiştirmeleri, etiketleri ve sabitlenmiş kanıtları kullanarak gerçeğin peşinde koşarak tüm şehri keşfedin ve kullanın.

Silahlar sana bir yere kadar yardımcı olabilir. Müthiş gözlem becerilerinizle düşman zayıf noktalarını tespit edin veya kendi ellerinizi temiz tutarken birini alt etmek için çevreyi kullanın.

 

55 (3)

John Watson'dan önce farklı bir Jon vardı - en iyi ve tek arkadaşın. Ama o gerçekte kim?

19. yüzyılda, Akdeniz'deki hareketli ada cennetten başka her şeyi vaat ediyor. Adalılar geleneğe bağlı kalırken ve yabancılardan kaçınırken, siyasi yolsuzluk ve suç yaygınlaşıyor ve işinizi daha da zorlaştırıyor.

Her hikayenin iki yüzü vardır ve gururlu adalıların gerçek ve adalet hakkında kendi fikirleri var. Gerçeği ortaya çıkarmanın yarardan çok zarar verip vermeyeceğine ve bunun dönüşeceğin adamı nasıl şekillendireceğine karar vermek sana kalmış.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Epic Games'in Ücretsiz Verdiği 2 Yeni Oyun Açıklandı!
Epic Games'in Ücretsiz Verdiği 2 Yeni Oyun Açıklandı!

Epic Games bir süredir olduğu gibi oyuncuları mutlu ederek ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Epic Games'in bu hafta ücretsiz verdiği oyunlar ise; Alba