SIFU 2 Milyon Adet Sattı!

SIFU 2 Milyon Adet Sattı!

Kepler Interactive bugün, 2021 lansmanının ardından ilk tam yıllık faaliyet yılı gelirlerinin 50 milyon ABD Dolarını aştığını ve yeni yatırım

Kepler Interactive bugün, 2021 lansmanının ardından ilk tam yıllık faaliyet yılı gelirlerinin 50 milyon ABD Dolarını aştığını ve yeni yatırım ve yayıncılık ortaklıklarıyla 2023 ve sonrası için sağlam, stratejik bir yol haritası hazırladığını duyurdu.

Kepler, yaratıcıların ortak sahibi olduğu ve yönettiği ilk küresel yayıncıdır ve 2022'de Ebb Software (Scorn) ve Sloclap (Sifu) kurucu stüdyolarının son derece başarılı lansmanlarını gördü. Çok ödüle aday gösterilen Sifu, ilk üç haftasında 1 milyondan fazla kopya sattı ve o zamandan bu yana, bu ayın sonlarında Xbox ve Steam'e gelmesinden önce küresel satışları 2 milyonu aştı.

2022'de elde ettiği 50 milyon doları aşan güçlü gelire ek olarak Kepler, üye stüdyolarının yaratıcılığından ve bağımsızlığından yararlanan kolektif bir iş modeli oluşturmanın gerekçesini yeniden teyit ederek önemli miktarda nakit üretimi gördü.

Forspoken, Mayıs 2022’de Çıkacak
Forspoken, Mayıs 2022’de Çıkacak

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions , Forspoken çıkış tarihinin Mayıs 2022 olarak belirlendiğini duyurdu.