Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu

Soulslike Oyunu Lies of Pi için Yeni Oynanış Fragmanı ve Detaylar Duyuruldu

Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio , Soulslike oyunundaki oynanışa ilk bakışı veren yeni bir Lies of P oynanış fragmanı paylaştı.

Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio , Soulslike oyunundaki oynanışa ilk bakışı veren yeni bir Lies of P  oynanış fragmanı paylaştı.

44 (7)   

İşte Lies of P  alfa oynanış tanıtım fragmanı:

Oyunun Özeti

Mayis ayında duyurulmuş olan oyunun özeti ise şu şekilde anlatıldı:

“ Delilik ve kana susamışlık tarafından boğulmuş bir şehir olan Krat'ta terk edilmiş bir tren istasyonunda uyanıyorsunuz. Önünüzde yazan tek bir not yatıyor:

"Bay Gepetto'yu bulun. O burada, şehirde.”

4 (6)

Bir kukla mekanoid olan Pinokyo olarak oynayın ve bu gizemli kişiyi bulmak için yolunuza çıkan her şeyle savaşın. Ancak bu süreçte herhangi bir yardım beklemeyin ve kimseye güvenme hatasına düşmeyin.

İnsan olmayı umuyorsanız, her zaman başkalarına yalan söylemelisiniz.

Pinokyo'nun tanıdık hikayesinden ilham alan Lies of P, acımasız, karanlık Belle Époque dünyasında geçen, soulslike benzeri bir aksiyon oyunudur. Tüm insanlık, bir zamanlar güzel olan ve şimdi tarif edilemez dehşetlerle dolu yaşayan bir cehenneme dönüşen bir şehirde kaybolur.
Lies of P, gerilim, derin dövüş sistemi ve sürükleyici bir hikayeyle dolu zarif bir dünya sunuyor.
Pinokyo'ya rehberlik edin ve insan olma yolundaki amansız yolculuğunu deneyimleyin. “

Oyunun STEAM Sayfası

Oyunun Bazı Özellikleri

Lies-of-P-seem-very-bloodborne-y-in-its-alpha-game-teaser (1)

A Dark Fairytale Retold   Pinokyo'nun zamansız hikayesi, karanlık ve çarpıcı görsellerle yeniden tasarlandı. Düşmüş Krat şehrinde geçen Pinnochio, her şeye rağmen insan olmak için umutsuzca savaşıyor.

Görsel Konsept – Krat şehri, Avrupa'daki Belle Époque Dönemi'nden (19. yüzyılın sonlarından 20. yüzyılın başlarına kadar) esinlenmiştir ve refahtan yoksun çökmüş bir şehrin özüdür.

'Yalan' Görevleri ve Çoklu Sonlar - Nasıl yalan söylediğinize bağlı olarak oynanan birbirine bağlı prosedürel görevleri deneyimleyin. Bu seçimler daha sonra hikayenin nasıl biteceğini etkileyecektir.

Silah Yapım Sistemi – Tamamen yeni bir şey yaratmak için silahları çeşitli şekillerde birleştirebilirsiniz. En iyi kombinasyonları bulmak ve gerçekten özel bir şey yapmak için araştırma yapın.

Özel Beceri Sistemi – Pinokyo bir oyuncak bebekken, yeni beceriler ve umarız savaşta avantaj elde etmek için vücudunun bölümlerini değiştirebilirsin. Ancak tüm geliştirmeler savaşmak için değil, aynı zamanda başka benzersiz ve kullanışlı özellikler de sağlayabilirler.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni Jurassic Park Evolution 2 Fragmanı Yayınlandı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Valorant'ın Mobil Versiyonuna Az Kaldı!
Valorant'ın Mobil Versiyonuna Az Kaldı!

Gelen haberlere göre Valorant Mobil'in Global Açık Betası Ocak 2024'te başlayacak.