Star Wars Jedi Survivor Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

Star Wars Jedi Survivor Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

2019'daki Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğindeki Star Wars Jedi: Survivor, 17 Mart 2023'te Perşembe günkü Oyun Ödülleri sırasında

2019'daki Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğindeki Star Wars Jedi: Survivor, 17 Mart 2023'te Perşembe günkü Oyun Ödülleri sırasında çıkış tarihini ve oyunun oynanışına ilk bakışımızı sunan yeni bir fragman ile geldi! Oyun PS5, Xbox Series X|S ve PC'ye geliyor.

Hayatta kalan Padawan Cal Kestis ve büyüleyici droid BD-1, savaşta bir Dark Side Force kullanıcısı tarafından mağlup edildikten sonra kaybettiği ışın kılıcını geri almaya çalışırken bir kez daha rol alacak.

Mayıs ayında Star Wars Celebration Anaheim sırasında sinematik bir fragmanla ortaya çıkan macera oyunu, Apex Legends ve Titanfall stüdyosu Respawn Entertainment tarafından geliştiriliyor. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Star Wars: Jedi Survivor adlı oyunun Steam fiyatı ise ülkemizde uzun süre konuşulacak gibi. Jedi Survivor'ın base yani standart sürümü 1.199,99 TL'den ön siparişe açılmışken, Deluxe Edition'ın fiyatı ise 1.599,99 TL.

 

Valorant'ın Yeni Ajanından İlk Görsel Geldi!
Valorant'ın Yeni Ajanından İlk Görsel Geldi!

Valorant yeni ajanından ilk ipucu görselini paylaştı. Görselden ve açıklamadan anladığımız kadarıyla Omen, yeni ajanımızla bir gizli görev esnasında karşılaşmış.