Steam Deck Şubat 2022'ye Ertelendi

Steam Deck Şubat 2022'ye Ertelendi

Valve, Steam Deck'in Şubat 2022'ye ertelendiğini ve ön sipariş müşterileri için başlangıçta planlanan Aralık 2021 ön-lansmanının olmayacağını duyurdu.

Valve, Steam Deck'in Şubat 2022'ye ertelendiğini ve ön sipariş müşterileri için başlangıçta planlanan Aralık 2021 ön-lansmanının olmayacağını duyurdu.

Steam Deck'in Şubat 2022'ye ertelendiği haberi, kesinlikle bazı Steam hayranlarını üzecek, çünkü sadece cihazın ön siparişini vermek, piyasaya sürüldüğünde bir savaştı ve insanların Ebay'de satış için ön siparişleri listelemelerine bile yol açmıştı.

steam_deck_dev_kit_2-0

İşte gecikmeyle ilgili açıklama şu şekilde:

“ Steam Deck'in lansmanı iki ay ertelenecek. Bunun için üzgünüz—küresel tedarik zinciri sorunlarının üstesinden gelmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık, ancak malzeme kıtlığı nedeniyle bileşenler, ilk lansman tarihlerimizi karşılamamız için üretim tesislerimize zamanında ulaşmıyor.

Güncellenen yapı tahminlerimize göre Steam Deck, müşterilere Şubat 2022'de gönderilmeye başlayacak. Bu, rezervasyon kuyruğunun yeni başlangıç ​​tarihi olacak; tüm rezervasyon sahipleri yerlerini aynı hizada tutacak ancak tarihler buna göre değişecek. Bu duyurudan kısa bir süre sonra rezervasyon tarihi tahminleri güncellenecektir.

Orijinal sevkiyat tarihimizi yapamayacağımız için tekrar üzgünüz. Yeni zaman çizelgesine göre rezervasyon tarihlerini iyileştirmek için çalışmaya devam edeceğiz ve ilerledikçe insanları güncel tutacağız. ”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Genshin Impact Dreams of Bloom Etkinliği 12 Kasım'da Başlıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Horizon Forbidden West 2022'ye Ertelendi
Horizon Forbidden West 2022'ye Ertelendi

Sony, birden fazla rapora göre PlayStation'a özel Horizon Forbidden West'i 2022'ye erteledi.