The Callisto Protocol, Steam’de Kötü Bir Açılış Yaptı!

The Callisto Protocol, Steam’de Kötü Bir Açılış Yaptı!

Uzun süredir merakla beklenen oyun The Callisto Protocol bugün çıkışını yaptı! Konsol oyuncuları şu anda oyunu rahatlıkla deneyimleyebiliyor olsa da

Uzun süredir merakla beklenen oyun The Callisto Protocol bugün çıkışını yaptı! Konsol oyuncuları şu anda oyunu rahatlıkla deneyimleyebiliyor olsa da durum Steam için pek geçerli gibi görünmüyor. An itibari ile Steam’de 1,649 inceleme var ve oyun “Çoğunlukla Negatif” yoruma sahip!

Oyuncular üst düzey bilgisayarda oyunu oynamalarına rağmen anlık donmalar yaşıyor. “Bu oyunu geri iade ediyorum, siz de almayın” diye geliştiriciye sitem eden bir sürü negatif mesaj var. 

Şu anda Steam üzerinden oyunu puanlayan kullanıcıların yalnızca %26’sı pozitif yorum yazmış. Oyunun geliştiricisi olan Striking Distance Studios ise henüz bu konuda bir güncelleme paylaşmadı. İlk gün yamaları ve ekran kartı sürücü güncellemeleri ile bu sorunun giderileceğini düşünüyor olsak da, The Callisto Protocol’ün çıkışı için bu kötü bir haber. Bakalım zamanla optimizasyon sorunları düzelecek mi?

Epic Games Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı!
Epic Games Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı!

Epic'in PC pazarından ücretsiz olarak alınabilir olacak. 24 Kasım'a kadar ücretsiz olarak indirilebilen Evil Dead: The Game ve Dark Deity'nin yerini alacak