The Day Before İçin RTX Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

The Day Before İçin RTX Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

The Day Before'ın RTX grafikli halini gösteren yeni bir fragman, oyunculara geliştirici Fntastic'in yakında çıkacak oyununa bir kez daha

The Day Before'ın RTX grafikli halini gösteren yeni bir fragman, oyunculara geliştirici Fntastic'in yakında çıkacak oyununa bir kez daha göz atma fırsatı verdi. Kısa klipte, kıyamet sonrası zombi MMO'sundan görüntüler, The Day Before'ın Mart ayında piyasaya sürülmesinden önce nelerin beklendiğini gösteriyor.

The Day Before'ın planlanan çıkış tarihinden sadece birkaç ay uzakta olmasıyla birlikte, birçok oyuncu yakında çıkacak olan hayatta kalma MMO'su hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyor. Oyunun geliştiricisi Fntastic, geçtiğimiz günlerde web sitesinde stüdyonun büyük ölçüde gönüllü çalışmaya dayandığını açıkladığı için tepki aldı ve bu, stüdyonun seçimini sömürücü olarak gören birçok oyuncunun hoşuna gitmedi. Tartışmaya rağmen Fntastic, oyunu orijinal Haziran 2022 sürümünden önce erteleyerek ve oyunun RTX yeteneklerini çok kısa bir oynanış görüntüsüyle birlikte kısa bir şekilde göstererek Mart ayı için çıkış tarihini bize gösterdi.

Oyunun fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Syberia: The World Before 2022’ye Ertelendi
Syberia: The World Before 2022’ye Ertelendi

Daha önce çıkış tarihinin 10 Aralık olacağını duyuran oyunun yapımcısı Microids, Syberia: The World Before’un 2022’nin ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu.