The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition PC ve Konsollar İçin Duyuruldu

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition PC ve Konsollar İçin Duyuruldu

ethesda Softworks Skyrim için özel Yıldönümü paketini duyurdu. İçinde yeni görevler, balıkçılık ve hayatta kalma modu olacak olan güncelleme heyecanla bekleniyor!

Bethesda Softworks Skyrim için özel Yıldönümü paketini duyurdu. İçinde yeni görevler, balıkçılık ve hayatta kalma modu olacak olan güncelleme heyecanla bekleniyor!

Oyunun Quakecon 2021'deki 10. yıl dönümünün bir parçası olarak, Skyrim hayran eserleri Müzesi ve bir Skyrim konseri duyuruldu. İkincisi, Twitch ve   YouTube üzerinden 11 Kasım'da saat 14:00'te (EST) Alexandra Palace Theatre'dan London Symphony Orchestra ve London Voices Choir ile canlı olarak yapılacak.

Herhangi bir platformda (Xbox Game Pass aracılığıyla dahil) The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sahip olanlar, Creation Club içeriğinin üç ücretsiz parçasına erişim kazanacak; Azizler ve Baştan Çıkarıcılar görevleri, Hayatta Kalma Modu ve Balık Tutma bunların içinde olacak.

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de özel sürüme sahip olanlar (hatta Xbox Game Pass aracılığıyla olanlar) 11 Kasım'da ( bu platformlarda Skyrim'in  çıkış tarihiyle aynı olan)  Anniversary Edition’a ücretsiz sahip olabilecekler.

The Elder Scrolls V: Skyrim , Windows PC (Steam aracılığıyla), Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de 11 Kasım'da gelecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Diablo 2: Resurrected Bu Hafta Sonu Açık Beta Olacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Epic Games'in 2024 Hedefleri
Epic Games'in 2024 Hedefleri

Epic Games geçtiğimiz günlerde 2024 Yol Hartasını paylaştı.