The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Resmi Fragmanı Yayınlandı

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Resmi Fragmanı Yayınlandı

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition resmi fragmanını paylaştı .

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition resmi fragmanını paylaştı .

İşte The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition  resmi fragmanı:

Azizler ve Baştan Çıkarıcılar

Saints and Seducers, tek bir Yaratılışta şimdiye kadar dahil ettiğimiz en büyük miktarda içeriği içeren eksiksiz bir görev genişletmesidir. Ortaya çıkarmak için yepyeni bir hikaye, yeni zırh setleri ve silahlar, eserler, düşmanlar ve daha fazlasını alacaksınız.

Nadir Meraklı

Azizler ve Baştan Çıkarıcılar ayrıca nadir bulunan Curios Creation'ı da içerir. Khajiit karavanları, Tamriel'in uzak noktalarından nadir bulunan ithalatları teslim edecek. Bu Khajiit tüccarları, yeni iksirler, oklar ve zehirler - hatta Ayleidler tarafından üretilmiş nadir taşlar - üretmeniz için yeni malzemeler tedarik edecek.

skyrim-anniversary-edition-b

Hayatta kalma modu

Hayatta Kalma Modu, sürükleyici bir meydan okuma arayanlar için mükemmeldir. Karlı zirveler gibi Skyrim'in tüm unsurlarıyla mücadele edin. Soğuğa yenik düşmedikçe ateşin yanında toplanın ve sıcak tutun. Dragonborn'unuzu hayatta tutmak için açlığınıza ve yorgunluğunuza dikkat edin. Neyse ki Skyrim, yiyecek aramak, yakalamak, yemek pişirmek ve hatta çöp atmak için bol miktarda yiyecek ve ayrıca iyi bir gece uykusu sağlayan yerel tavernalar sunuyor. Hayatta Kalma Modu'nu oynamadıysanız, göz atmanızı şiddetle tavsiye ettiğimiz benzersiz bir deneyimdir.

Balık Tutma Modu

Kendi yemeğinizi yakalamaktan bahsetmişken, yeni balık avlama modumuz, Skyrim'in sularında 20'den fazla benzersiz su türünü pişirmek, ödül olarak sergilemek ve hatta kendi ev akvaryumunuzda evcil hayvan olarak beslemek için açmanıza olanak tanıyor. Haritadaki en nefes kesici ve sakin noktalardan bazılarını ziyaret edin ve macerayla geçen zor bir günün ardından rahatlatıcı bir molanın tadını çıkarın. Balıkçılıkla ilgili bazı görevler de olduğundan bahsetmiş miydik? Bu yüzden bir çubuk alın ve kıyılarda gevşemeye hazırlanın.

The Elder Scrolls V: Skyrim, PC ( STEAM Sayfası ), Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One'da çıkacak. Skyrim: Anniversary Edition  ve yeni yıldönümü güncellemesi  PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için 11 Kasım'da piyasaya sürülecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Steam Deck Şubat 2022'ye Ertelendi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Elden Ring Grafik Özellikleri Yayınlandı: Ray Tracing ve Fazlası
Elden Ring Grafik Özellikleri Yayınlandı: Ray Tracing ve Fazlası

Bandai Namco , Elden Ring'in grafik özelliklerini ve oyunun gelecekteki bir yama ile ışın izlemeyi yani rtx’I nasıl destekleyeceğini yayınladı.