The Game Awards 2022'de Yılın Oyunu Ödülünü Elden Ring Aldı!

The Game Awards 2022'de Yılın Oyunu Ödülünü Elden Ring Aldı!

From Software'in son çıkan oyunu Elden Ring, 2022 Oyun Ödülleri'nde Yılın Oyunu ödülünü kazandı. Törende En İyi RPG, En İyi Sanat

From Software'in son çıkan oyunu Elden Ring, 2022 Oyun Ödülleri'nde Yılın Oyunu ödülünü kazandı. Törende En İyi RPG, En İyi Sanat Yönetmenliği ve En İyi Oyun Yönetmenliği dahil olmak üzere birçok başka ödül de kazandı.

Kategorideki rakipleri arasında God of War Ragnarok (birkaç başka ödül kazandı), Stray (iki bağımsız ödül kazandı), A Plague Tale: Requiem, Xenoblade Chronicles 3 ve Horizon Forbidden West vardı.

Bir önceki kazanan Josef Fares (It Takes Two), canlı Game Awards orkestrasının aday gösterilen her oyundan parçalar çalmasının ardından ödülü Souls'un yaratıcısı Hidetaka Miyazaki'ye takdim etti. Miyazaki, ödül için minnettarlığını dile getirdi ve gelecekte daha da ilginç oyunlar yapmayı planladığını söyledi.

Elden Ring, yıl boyunca olağanüstü satışlara imza attı. Oyun, piyasaya sürüldüğünden beri listelerde birinci sıralarda oldu. Aday gösterilen diğer oyunlardan bazıları da satış açısından iyi performans gösterse de - God of War Ragnarok, herhangi bir konsol oyunu arasında en başarılı lansmanlardan birine sahipti - hiçbiri Elden Ring'in popülaritesine ve kalıcı gücüne sahip olduğunu kanıtlayamadı.

Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri
Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri

Resident Evil 4'ün yeniden yapımında ikonik Ada Wong karakterini seslendiren Lily Gao, performansı nedeniyle tacize maruz kalıyor