The Stanley Parable: Ultra Deluxe Edition 2022’ye Ertelendi

The Stanley Parable: Ultra Deluxe Edition 2022’ye Ertelendi

Crows Crows Crows, anlatı üstüne kurulu bir macera oyunu olanThe Stanley Parable: Ultra Deluxe'ün çıkış tarihinde bir gecikme olduğunu duyurdu.

Crows Crows Crows, anlatı üstüne kurulu bir macera oyunu olanThe Stanley Parable: Ultra Deluxe'ün çıkış tarihinde bir gecikme olduğunu duyurdu. The Stanley Parable: Ultra Deluxe, Windows PC ve duyurulmamış konsollar için 2022'nin başlarında piyasaya çıkacak.

1 (30)

Oyunun orijinal geliştiricileri Galactic Cafe ile ortaklaşa geliştirilen oyun, The Stanley Parable'ın akıllara durgunluk veren ve gerçeküstü birinci şahıs anlatı macerasını genişletmeyi vaat ediyor… Oyuncular, Stanley'yi kontrol ederken, anlatıcıya itaat etseler de etmeseler de etraflarındaki dünyayı kökten değiştirebilecek.

Oyun zaten 2019'dan 2020'ye , ardından 2021'e ertelendi . Hatta yayınladıkları yeni fragman bununla alay ediyor, ancak hayranlara bunun son gecikme olacağına dair güvence vermeye de çalışıyor. Gerçekten de fragman, oyunun içeriğinin tamamlandığını ve PC ve konsollarda piyasaya sürülmeye hazırlandığını bizlere gösteriyor.

İlk gecikmelerin koronavirüs pandemisinden ve ardından birçok kişiyi evden çalışmaya zorlayan karantina emirlerinden kaynaklanmış olabileceğini düşünmek pek de spekülasyon olmaz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: PlayStation, Xbox Game Pass Tarzı Bir Hizmet Planlıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Half-Life 3: Valve Yapımına Hala Başlamadı
Half-Life 3: Valve Yapımına Hala Başlamadı

Steam Deck hala Valve'ı Half-Life 3 yapmaya teşvik etmedi, ancak görünüşe göre aynı evrende bir RTS hibrit set üzerinde çalışıyor.